Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Huismussentil in Rijnsoever-Noord
17 februari 2017

In Rijnsoever-Noord is bij het voetbalveldje aan de Wega een huismussentil geplaatst. Voor het nieuwbouwproject Rijnsoever-Noord is een paardenstal gesloopt. Deze stal was een belangrijke locatie voor huismussen om hun nesten te bouwen. Huismussen zijn beschermde dieren. Om de verdwenen nesten te compenseren en om het nestelen van de huis ...

Dorpsderby Rijnvogels-Quick Boys

17 februari 2017

Voor Quick Boys staat morgen de dorpsderby tegen FC Rijnvogels weer op het programma. De burenruzie wordt geleid scheidsrechter F.R. de Winter en de aftrap van de derby is om 14.30 uur.

Ronddwalen in het nieuwe zwembad

17 februari 2017

Het nieuwe zwembad staat er nog niet, maar toch kun je al even binnen rondlopen. Van het toekomstige zwembad aan de Piet Heinlaan is een 3D animatie gemaakt waardoor je alvast een kijkje kan nemen.

Gemeente wil meeuwen 'schokkeren'

17 februari 2017

De gemeente start binnenkort een proef met schrikdraad om nestelende meeuwen weg te jagen. De methode is een nieuwe manier om de overlast van deze vogels in Katwijk tegen te gaan.

6-jarig meisje overleden na valpartij in flat

16 februari 2017

Een 6-jarig meisje uit Katwijk is woensdagavond overleden aan haar verwondingen die zij opliep bij een valpartij op zondag.

Kleurrijke bouwhekdoeken voor nieuw zwembad

16 februari 2017

Leerlingen van de Groen van Prinstererschool hebben woensdagochtend bouwhekdoeken van het nieuwe zwembad onthuld.

Politie waarschuwt voor oplichters

16 februari 2017

De politie waarschuwt mensen voor oplichters. De afgelopen tijd zijn er in de Bollenstreek veel mensen slachtoffer geworden van oplichters die vaak zogenoemde babbeltrucs gebruiken.

Wereld-kampioen vogelen komt naar Katwijk

15 februari 2017

De Vogelclub Katwijk heeft komende vrijdagavond, 17 februari, een bijzondere gast. Arjan Dwarshuis doet verslag van zijn (geslaagde) poging in 2016 om het wereldrecord vogels kijken te verbeteren.

Katwijkse schaatsers in TeamNL Special Olympics

15 februari 2017

In Den Haag werd afgelopen zaterdag TeamNL gepresenteerd. Genodigden, sponsors, ouders en verdere familie konden de sporters bewonderen in hun wedstrijd- en trainingskleding. Een heuse catwalk was er opgesteld. Namens IJsclub Voorwaarts uit Katwijk zitten de sporters Marieke Kuijt, Michelle Zeeman, ...

The Box Live

15 februari 2017

The Box heeft vrijdagavond twee bands op bezoek in het muziekcentrum. Twee bands die er de gewoonte van maken om jou onmogelijk stil te laten staan. Dat komt goed uit, want als er door meer dan vier mensen gedanst wordt, zorgt The Box voor bitterballen.

Vijf Katwijkers verkiesbaar bij Tweede Kamerverkiezingen

14 februari 2017

De verkiezingen voor de Tweede Kamer krijgen een minuscuul Katwijks tintje. Op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen staan 5 kandidaten uit Katwijk. In totaal staan er 1.164 mensen op de lijst.

Diamanten huwelijk: Nooit kwaad naar bed gaan

14 februari 2017

Het is op woensdag 8 februari een grauwe en troosteloze dag, maar niet in huize Hus aan de Jaap Bergmanstraat. Daar denken Leen Hus (81) en Judith Hus-van Duijn (80) terug aan de dag waarop zij zestig geleden elkaar de ringen om schoven.

Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn opent tweede vestiging

14 februari 2017

Afgelopen donderdag 9 februari was de officiële opening van de tweede vestiging van Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn.

Valentijn zorgt voor topomzet bij Flora

14 februari 2017

Royal FloraHolland heeft ruim 300 miljoen bloemen en ruim 20 miljoen planten verhandeld tijdens de Valentijndrukte. De drukte op de bloemenveiling zorgde ervoor dat de aanvoer van bloemen in de week voor Valentijn bijna verdubbelde ten opzichte van een normale week. Het bedrijf haalde een weekomzet ...

Grip op de Knip stopt met inloopspreekuur

13 februari 2017

De Katwijkse hulporganisatie Grip op de Knip stopt met het inloopspreekuur. Mensen die in financiële nood verkeren bereiken de hulporganisatie via andere kanalen. Coördinator Gert Verhoeff is er niet rouwig om. 'Het gaat erom dat we bekend zijn onder de Katwijkers. In een jaar tijd is er welgeteld ...

Inschrijving LadiesRun geopend

13 februari 2017

Ladies’Circle aan Zee organiseert op zaterdag 17 juni weer de LadiesRun Katwijk. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd voor dames gaat dit jaar naar de Make-a-wish Foundation.

GB: geen hoogbouw op Zeehosterrein.

13 februari 2017

INGEZONDEN GEMEENTEBELANGEN - Voor GemeenteBelangen (GB) is het nooit een moeilijke keuze geweest, geen hoogbouw op het Zeehosterrein. Een prachtig natuurgebied mag niet verloren moet gaan in het beton. Als er dan toch gebouwd wordt, dan zo laag mogelijk.

Katwijk kleurt wit

13 februari 2017

Sneeuwpoppen, sleeën en sneeuwballen. Katwijk werd afgelopen weekend in het wit gestoken en dat zorgde voor mooie 'kiekjes' en sneeuwplezier.

Uitzending Proefkonijnen in Katwijk

13 februari 2017

Kun je surfen op de golf die ontstaat bij een dijkdoorbraak? Presentatoren Geraldine Kemper en Jan Versteegh van het tv-programma Proefkonijnen namen op 3 januari de proef op de som in Katwijk.

Barracuda rockt de Boemerang

11 februari 2017

Barracuda laat op zaterdag 18 februari weer een keer hun tanden zien in de Boemerang. Barracuda heeft de afgelopen periode een hitgevoelige maar niet alledaagse setlijst weten samen te stellen. Met een solide basis bestaand uit een zangeres, 2 gitaristen, bassist en drummer speelt Barracuda niet de ...

Nieuwe vlaggen bij gemeentehuis

11 februari 2017

De gemeente heeft deze week twee vlaggen gehesen op het gemeentehuis die daar permanent zullen wapperen. Aan de kant van de Zeeweg staan twee vlaggenmasten waar de Nederlandse vlag en de gemeentevlag in te zien zijn.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer