Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Gratis compost

20 maart 2017

Ook dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Katwijk weer gratis compost ophalen. Op zaterdag 25 maart kunnen de Katwijkers per persoon maximaal 4 zakken à 20 liter compost ophalen bij de milieustraat, Taanderstraat 1 in Katwijk. Geinteresseerden moeten een legitimatiebewijs meenemen. De milieustraat is zaterdag open tussen 9.00 en 15.00 uur.

De gemeente bedankt de inwoners op deze manier voor het gescheiden aanleveren van groente-, fruit- en tuinafval (GFT). Door het gebruik van compost is minder kunstmest nodig. Elke 1.000 kg GFT voorkomt 90 kilo CO2 uitstoot. Zo helpt u direct mee aan het verminderen van het broeikaseffect. Van het GFT-afval wordt onder andere compost gemaakt. 

Natuurlijk compost

Compost verbetert op een natuurlijke manier de bodem van een tuin. Bloemen en planten groeien beter, de waterhuishouding van uw tuin wordt op een natuurlijke manier gereguleerd en de natuurlijke balans van de bodem wordt beter.

Fiets

De compostdag wordt altijd druk bezocht. Voorkom dat u in de file staat en kom op de fiets. U kunt de zakken compost gemakkelijk meenemen in fietstassen of onder snelbinders.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer