Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijkse Infloyd in HMH

25 januari 2017

De complete albums Dark Side of the Moon, Amused to Death en the best of Pink Floyd. Infloyd speelt op zaterdag 11 februari in AFAS Live / Heineken Music Hall.

Infloyd geeft die zaterdag een unieke show in AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall) in Amsterdam. Het concert is het finale hoogtepunt van de 'Amused to Death Tour' waarmee The Dutch Pink Floyd tribute op dit moment langs de Nederlandse zalen trekt, die in het teken staat van de masterpieces van Roger Waters en Pink Floyd.

In 2014 verraste Infloyd als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van 'Amused to Death', een conceptalbum van Roger Waters uit 1992 dat muzikaal bij zoveel muziekliefhebbers op de bovenste plank staat. Tekstueel is het welhaast nog actueler dan toen het werd uitgebracht. 'Amused to Death' was nog nooit eerder in zijn geheel live gespeeld, ook niet door Waters zelf. Een officiële heruitgave van het album verscheen in 2015.

Eerbetoon

Infloyd is de Nederlandse Pink Floyd tributeband die in een razend tempo tot de top is gaan behoren. De band staat bekend om hun sets die altijd uit complete albums bestaan. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

Waters verklaarde 'Amused to Death' samen met 'Dark Side of the Moon' (Pink Floyd, 1973) tot zijn beste werken te rekenen. Infloyd speelt beide albums op 11 februari 2017 in de Amsterdamse concertzaal. De show is tevens de laatste gelegenheid dat 'Amused to Death' in zijn geheel door Infloyd zal worden gespeeld op Nederlandse bodem.

Tickets

Kaarten voor dit muziekspektakel ze koop bij:

- Muziekcentrum The Box Valkenburgseweg 50A ,Valkenburg (ZH)

- Juwelier Parlevliet, Badstraat 11, centrum Katwijk

- Music All In, Keyserswey 63, Noordwijk

Of online via www.jbmevents.com/tickets

Infloyd is ook op Facebook www.facebook.com/InfloydNL

 

 

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer