Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

MuziekQuiz in de Boemerang

16 maart 2017

Op zaterdag 25 maart is er weer een oergezellige MuziekQuiz in de Boemerang. Test je kennis, laat je bijscholen op deze avond of kom gewoon langs om de sfeer te proeven! In zes ronden wordt de muziekkennis van deelnemende teams getest. Het thema van deze avond is “een nieuwe lente”. De vrienden van MusiQuest zijn al weken aan het spitten in het muziekarchief naar nieuwe fragmenten. Deelnemers kunnen zich op de avond inschrijven aan de bar voor 10 euro per team. In de pauzes en na afloop is er live-muziek van Friendly Fire, wat op zich al de moeite waard is. De Boemerang is te vinden aan de Huetingstraat 36 in Katwijk a/d Rijn.

Friendly Fire zag het levenslicht begin 2003, toen Robert P. van Voorden en Tjebbe Borggreve samen besloten om, naast hun activiteiten in de countryrockband The Spokane Chiefs, hun muzikale krachten te bundelen in een akoestisch duo. De opzet van het duo was en is om Engelstalige hits van de afgelopen 40 jaar te spelen met twee akoestische gitaren en goed verzorgde zangpartijen.

 

Zanger/slaggitarist Tjebbe Borggreve is afgestudeerd in zang aan het Rotterdams Conservatorium (popopleiding). Hij heeft in diverse bands gespeeld waarvan countryrockband The Spokane Chiefs de bekendste is. Tevens is hij zang- en drumdocent bij Popschool De Reus in Leiden. Sologitarist/zanger Robert P. van Voorden speelt eveneens naast Tjebbe in The Spokane Chiefs. Hij speelt inmiddels meer dan dertig jaar gitaar en geeft gitaarles. In Friendly Fire verzorgt hij de naast de sologitaarpartijen de tweede stem.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer