Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Diplomaregen bij Muziekvereniging UNI

06 maart 2017

Voor de examenkandidaten van Chr. Muziekvereniging UNI was het zaterdag een spannende dag. Zeven muzikanten gingen op voor het landelijke HaFaBra Muziekexamen. Allemaal zijn ze geslaagd voor het officiële Bondsdiploma. Een resultaat waar UNI Katwijk weer trots op is.

De dag begon met het theoriegedeelte, aansluitend gevolgd met het daarbij behorende praktijkexamen. Wessel Minnee en Cornelis Rovers hadden aan het einde van de dag hun A-diploma ‘binnen’. Alida en Corné van Duijvenvoorde, Noah Guijt, Kees van der Plas en Tristan Sneijders liepen het examenlokaal uit met het B-diploma op zak.

Aan het einde van de dag vond de officiële diploma-uitreiking plaats. Zij werden stuk voor stuk in het zonnetje gezet door voorzitter Henk Sierat, die aangaf trots te zijn op de behaalde resultaten. Het diploma werd ondertekend en ook lieten de kandidaten aan alle aanwezigen horen wat zij tijdens het examen als duet geblazen hadden. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en leden van de vereniging waren aanwezig om dit moment mee te vieren.

Sierat: ‘Commissie Werving & Opleiding kijkt, samen met bestuur en docenten, terug op een zeer geslaagde dag. Wij nodigen u allen van harte uit om deze muzikanten te bewonderen tijdens het Voorjaarsconcert op 12 mei in De Vredeskerk’. Hierna werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig met elkaar nagesproken.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer