Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Echtpaar Den Heijer viert diamanten feestje

07 maart 2017

In huize Den Heijer wordt teruggeblikt op de zestigjarige verbintenis van echtpaar Jan (83) en Alie den Heijer-van Duijvenbode (80).

Natuurlijk rijst de vraag waar de geboren Katwijkers elkaar hebben ontmoet. Een lach op beider gezichten. 'Wat denk je zelf?' Het liet zich niet moeilijk raden. Op de Voorstraat. Daar waar voor vele Katwijkse jongelui de liefde opbloeide. Alie: 'Ik liep met een vriendin en twee jongens vroegen of ze ons naar huis mochten brengen. Jan en Bas'. Haar keuze viel op Jan. 'Ik vond het zo'n leuk soldaatje', grinnikt zij.

Een volgend afspraakje naar de bios in Leiden leek in het water te vallen. Jan kwam niet opdagen. 'Ik moest op tijd eten want de regels waren thuis streng', verontschuldigt hij zich. Later op de dag kwam het allemaal weer goed toen het stel elkaar op de Voorstraat tegen het lijf liep. De klik was er weer en na een paar jaar beloofden zij elkaar het jawoord.

Duimpje

Met de liefde zit het wel snor tussen die twee. Het duimpje van Alie omhoog. Jan steekt twee duimen op. Duidelijker kan hij het niet maken.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer