Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Haal- en brengpunt bibliotheek in huiskamer van Katwijk-Binnen

10 april 2017

De ontwikkelingen in de Roskam aan de Turfmarkt in Katwijk aan den Rijn staan niet stil. In de afgelopen maanden hebben Wijkraad Katwijk aan den Rijn, Roskam en Bibliotheek Katwijk de handen ineengeslagen en donderdag 20 april, gaat er een pilot van start met een haal- en brengpunt en culturele activiteiten van Bibliotheek Katwijk.

In de afgelopen maanden heeft Wijkraad Katwijk aan den Rijn zich ingespannen om de Roskam verder te ontwikkelen tot een plek van samenkomst in de wijk. Zo is er een leestafel gekomen met een rijk aanbod aan tijdschriften en kranten, is er iedere donderdag computerhulp van Seniorweb en houden de wijkregisseur en wijkagent er hun spreekuur.

Haal- en brengpunt

Vanaf donderdag 20 april is er een haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in de Roskam. Hier kunnen leden van de bieb hun boeken inleveren vanuit alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er kunnen ook gereserveerde boeken, die via de website van de bibliotheek (www.bibliotheekkatwijk.nl) óf de Bibliotheek Wise app zijn gereserveerd, worden afgehaald en uitgeleend. Iedereen die een gereserveerd boek wil ophalen in de Roskam, moet bij het reserveren opletten dat er bij de afhaalvestiging voor de Roskam wordt gekozen.

Het haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk is geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 20.00 uur. Het haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in het Rijndorp is een pilot voor één jaar.

Naast faciliteren van een haal- en brengpunt gaat de Bibliotheek een aantal activiteiten organiseren, waaronder een filmavond. Er wordt ook gedacht aan een Katwijk-Binse avond. De eerste filmavond is op woensdag 3 mei en begint om 19.30 uur (inloop 19.00 uur). Voor kaartjes en meer informatie kunt u terecht op de website van Bibliotheek Katwijk.

Feest

Wijkraad Katwijk aan den Rijn is erg blij met deze ontwikkelingen en nodigt belangstellenden uit om de ingebruikname van het haal- en brengpunt te vieren op donderdag 20 april om 17.30 uur in de Roskam onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer