Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

(Katwijk) Binders op het witte doek

13 maart 2017

De Binders maken zich op voor een bijzondere dag. De activiteiten van de groep van mensen met een beperking die veel hand- en spandiensten in de gemeenschap verrichten, zijn onlangs gefilmd. De filmbeelden worden woensdag tijdens de officiële première gepresenteerd.

Drie jaar geleden werd het immer vrolijke gezelschap Binders opgericht. Sindsdien hebben zij al heel wat klusjes geklaard en zijn ze regelmatig te zien in Katwijk Binnen. Altijd goed geluimd gaan zij vanuit hun thuishaven De Kleine Joannes op pad om hun werkzaamheden met passie en plezier te doen.

Papier prikken op straat, koken bij het Lichtpunt, vakken vullen bij de Coop Supermarkt, diverse klusjes opknappen bij Tuincentrum De Uiver, het is zomaar een greep uit de werkzaamheden die zij met volle overgave doen. Zij hebben er veel plezier in en hun werk wordt ook alom gewaardeerd. 'Daar zijn wij heel erg blij mee', is de ervaring van Martijn en Sander knikt instemmend met een glimlach. 'Het is zo leuk om te doen en wij zijn lekker bezig.'

Trots

Binnen de groep ontstond het idee om van hun activiteiten een filmpje te maken. Martijn Egberts en Sander Ravensbergen die ook de website van Binders verzorgen, zijn de mannen die een plan van aanpak bedachten. Zij namen het heft in handen en regisseerden de opnamen die door Frans Prins en Wim Goddijn zijn gemaakt. 'Ik ben er heel erg trots op', glundert Martijn.

Bij de première zal ook wethouder Gerard Mostert acte de présence geven en verder worden er een aantal familieleden en bekenden uitgenodigd. Vervolgens zal het filmpje op de website www.bijbinders.nl worden geplaatst. Een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen van wat de deelnemers van Binders bijdragen aan de maatschappij. 'Wij krijgen er steeds meer opdrachten bij,' laat Martijn nog even weten na het aangename gesprek. De trots straalt van zijn gezicht.

De film is op donderdag 16 maart voor iedereen te zien op www.bijbinders.nl/binders.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer