Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijk krijgt weer een nieuwjaarsduik

Valkenburgse-Meer
14 december 2016

Katwijk krijgt na vijf jaar weer een nieuwjaarsduik. Niet in de Noordzee, maar in het Valkenburgse Meer. Brasserie Buitenhuis organiseert de frisse duik op 1 januari 2017 voor het eerst.

De laatste nieuwjaarsduik die in Katwijk werd georganiseerd, was op 1 januari 2012. Stijgende kosten en dalende inkomsten zorgde ervoor dat de organisatie de stekker uit het evenement trok.

Niet eerder was er een nieuwjaarsduik in het Valkenburgse Meer, maar eigenaar van Brasserie Buitenhuis in Valkenburg, Bob Meijer, vindt dat dit evenement helemaal past bij de locatie. ‘Brasserie Buitenhuis is prachtig gelegen aan het meer. Met het strandje voor de deur heeft Brasserie Buitenhuis zich bewezen als een perfect alternatief voor strandlocaties in Katwijk of Noordwijk. En aangezien men al jaren de zee in duikt op 1 januari, is het misschien weer eens tijd voor iets nieuws.’

Buitenhuis opent het nieuwe jaar op 1 januari om 11.00 uur. Voor de diehards wordt om 13.00 uur het startschot gegeven. Na de koude duik krijgen alle deelnemers een warme chocolademelk. 

 

 

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer