Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijker Jan Minnee Jong Logistiek Talent van het jaar

31 maart 2017

In de Jaarbeurs in Utrecht was gisteren de verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar en, voor het eerst, het Jong Logistieke Talent van 2017. Katwijker Jan Minnee was genomineerd voor die laatste verkiezing en sleepte de titel binnen.

De 30-jarige Katwijker is medeoprichter van het bedrijf Retourplaza, dat webwinkels helpt met hun retouren. Minnee is algemeen directeur van een team van tien full- en parttimers en houdt zich dagelijks bezig met operationele aansturing, ontwikkeling en verbetering van bestaande processen, door-ontwikkelen van het IT-platform en de website, marketing, communicatie en rapportages.

Na zijn opleiding Management, Economie en Recht reisde hij eerst een jaar rond de wereld en werkte in met name de maritieme sector (botenbouw en verkoop) in Vietnam, Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika. Daarna was hij ruim vijf jaar werkzaam bij de Waterbus, het grootste veerdienstenbedrijf in Nederland in regio Rotterdam en Dordrecht, onder andere als commercieel manager.

Hij kwam samen met zijn compagnons bij toeval in aanraking met het retourenprobleem van webwinkels. Dat inspireerde hem om na uitgebreid onderzoek samen met zijn partners een bedrijf te starten en dit probleem binnen de logistiek beter aan te pakken. Via dat bedrijf worden de artikelen weer online bereikbaar gemaakt voor consumenten. Het gaat daarbij met name om producten die niet meer als 100 procent nieuw kunnen worden verkocht. Minnee werd voorgedragen door een journalist van vakblad EVO Logistiek.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer