Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijkse dj's draaien bij start Alpe d'Huzes

14 maart 2017

Tropical Party Sound System (TPSS), het dj-collectief uit Katwijk, Rijnsburg & Noordwijk, zijn door de organisatie van de Alp d'Huzes uitgenodigd om twee dagen te draaien bij de start van de Alp d'Huzes op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni.

Alpe d'Huzes is de actie, waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Het motto van dit evenement is: opgeven is geen optie. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen.

De mannen TPSS gaan met verzoekjes en eigen inbreng de deelnemers helpen de berg op te komen. Daarbij hebben zij wel hulp nodig. TPSS vraagt iedereen een verzoekplaatje door te geven, voor jezelf, iemand die mee fietst/wandelt of hardloopt, voor een dierbare die er niet meer is of in strijd is tegen kanker. Of... om te herdenken dat we de mensen gekend hebben die nu niet meer onder ons zijn.

Verzoeknummers aanvragen kan www.tropicaldj.nl en www.facebook.com/Tropicalpartysoundsystem. Stuur een bericht met je naam, verzoekplaatje en eventueel een boodschap. Jouw verzoeknummer galmt dan op 31 mei en/of 1 juni door de Franse Alpen.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer