Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Meedenken en -praten over nieuw Ringpark

Jan-de-Lange-RingPark-Katwijk-uitnodiging
17 april 2017

Wilt u meedenken over een nieuwe Ringpark in Katwijk? Op dinsdag 18 april houdt Jan de Lange een brainstormsessie in de Burgerzaal van het gemeentehuis over zijn Ringpark-plan.

Katwijker De Lange is bedenker van het idee om in Katwijk een Ringpark te realiseren. De Lange heeft wethouder Jacco Knape in een gesprek zijn idee verder toegelicht. Die vindt het idee interessant en is benieuwd naar de verdere uitwerking. De Lange organiseert dinsdag 18 april een brainstormavond voor iedereen die daarover wil meedenken.

De avond wordt geopend door Jan de Lange, die aan de hand van de nieuwste tekening van Bert van der Meij de plannen toelicht. Daarna mogen alle aanwezigen hun ideeën over het Ringpark delen. Alle ideeën worden ter plekke met elkaar besproken. Van der Meij probeert de ideeën meteen schetsend in beeld te brengen.

De Lange over zijn initiatief: ‘Het park wordt niet alleen een groenvoorziening, maar krijgt ook een culturele, creatieve en educatieve functie. Het wordt een typisch Katwijks park, waarbij (de geschiedenis van) water een belangrijke rol speelt. De geschiedenis van de Romeinen en Duitsers in Katwijk wordt ook meegenomen in de ideeën voor het park.’

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 18 april van 19.30 tot 22.00 uur in de Burgerzaal. Aanmelden is niet nodig.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer