Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Na zestig jaar nog steeds gelukkig

02 januari 2017

Dirk van der Plas (86) en Lena van der Plas-Haasnoot (86) schoven elkaar op 20 december 1956 de ringen om. 'Het was een mistige dag' herinnert het diamanten paar zich. Op een heldere dag na de datum van hun zestig jaar geleden huwelijksvoltrekking blikken zij terug op deze gedenkwaardige dag van 60 jaar geleden.

De Katwijkers zitten er stralend bij. Hoe leerde het stel elkaar kennen? Dirk: 'Ik liep met de fiets aan mijn hand over de Boulevard. Lena benaderde mij en vroeg of zij mij thuis mocht brengen'. De omgekeerde wereld. Meisje vraagt aan jongen of zij haar thuis mocht brengen. Het verzoek werd ingewilligd en Lena sprong achterop. 'Ze zag zeker wat in mij en is aan mij blijven hangen', grapt de olijke Dirk. Lena op haar beurt: 'Er was nog een jongen die een oogje op mij had maar die wou ik niet'.

Zij maakte de goede keuze. Na zes jaar verkering gaf het stel elkaar op een mistige dag het jawoord. Uit hun verbintenis werden de zonen Dirk, Arie en Martijn geboren. Het paar werd gezegend met vier kleinkinderen en vier achterkleinkinderen die regelmatig op zondag een bakkie komen doen bij het ouderlijk paar.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer