Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Night of the Queen Dance Festival

01 maart 2017

Entertainment en dance met D.J. Charles

Gekleed in glitter en glamour zorgden Daan de Mooij tijdens het Oranjefeest in Noordwijk voor een daverend succes. Met Jari Esbeukman maakte hij binnen no time een feest dat klonk als een klok. Datzelfde hebben ze nu weer voor ogen met het Night of the Queen Dance festival 22 april in Noordwijk. Een feest voor iedereen.

Waar dit entertainment duo optreedt is het feest en zoals het er nu uitziet wordt het tijdens het ‘Night of the Queen Dance Festival ’niet anders. Glitter en glamour gecombineerd met bingo, prachtige prijzen, showspektakel en dance. Tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer. Entertainment afgewisseld met echte dance met medewerking van D.J. Charles.

 

Mooiste file

De Stichting Bloem & Zee en de Oranjevereniging zien de viering van de Night of the Queen op zaterdag 22 april helemaal zitten. Feestelijk uitgaan tussen bloemen en Oranje. ‘Met 'de Mooiste File van Nederland' weer op de Boulevard is het op zich al een reden om een feestje te vieren', menen John Asselbergs en Marjolijn van der Jagt. ‘Samen met Koningsdag een echte reden om uit te pakken. En waar kan dat beter dan in de Hotels van Oranje, een uniek feest voor de regio.

 

Glamour Bingo

‘Het Boulevard Hotel wordt ingericht in diverse stijlen’, verraadt Daan de Mooij van Lollypop Entertainment. De gasten zijn vanaf 21.00 uur welkom in een fraaie entourage en dan gaan we meteen om 21.30 uur van start met de eerste ronde van de gratis Glamour Bingo, die op de bekende wijze, geheel in stijl en met de nodige verrassingen, door Jari en mij wordt gepresenteerd. Voor de tweede ronde wordt een vergoeding gevraagd, maar die heeft dan ook een hele bijzondere hoofdprijs.”

 

Dance

Marjolijn van der Jagt vult aan: 'De Balzaal wordt omgetoverd tot een feestelijk theater. Voor de liefhebbers van een praatje en een drankje is mogelijk het buitenterras, maar zeker de Bentley Bar voor dat doel gastvrij wordt ingericht.” “Na het Bingofeest wordt de show verder opgevoerd in een animatie op het podium en vooral tussen de gasten. Daarbij vervullen de Masters of Beauty een hoofdrol. Stylisten François & Lacy laten met föhns en aanverwante haaraccessoires plus een pallet vol kleurrijke gezichtsverfraaiers en bloemdecoraties gewillige gasten een metamorfose ondergaan. The Masters of entertainment staan eveneens borg voor een wervelende show. DJ Charles is er tot in de kleine uurtjes met zijn repertoire vol dansmuziek.

 

Kaarten

Voor de vroege beslissers is er een reductie van € 5,00 op de entree van slechts € 15,00 voor de hele avond inclusief een maal bingo. Voorverkoopadressen: Roses Only, De Keuvel 12 Noordwijk en Flitz for Kids, Hoofdstraat 69 Noordwijk.
 


 

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer