Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Tafeltennisvereniging Rijnsoever doet gooi naar nieuw record

06 april 2017

Tafeltennisvereniging Rijnsoever daagt iedereen uit Katwijk en omgeving uit om mee te doen met een recordpoging 'grootste rondje om de tafel' tijdens Wereldtafeltennisdag.

Vandaag, donderdag 6 april, worden er over de hele wereld tafeltennisactiviteiten georganiseerd. De Katwijkse tafeltennisvereniging laat die dag zien hoe weinig je nodig hebt om samen veel lol te maken. Iedereen is welkom om aan te sluiten. Leden van de tafeltennisclub staan vanaf 18.00 uur met verschillende tafels op het Emmaplein in Katwijk en gaat om 19.30 van start met de recordpoging. In samenwerking met de NTTB West en Winkelhart Zeezijde gebruikt de vereniging die dag om sporten en bewegen te stimuleren.

Naast de recordpoging kun je doorlopend aan nog veel meer activiteiten deelnemen. Zo kun je balletjes raden in een groot net en is het mogelijk een balletje te slaan op de midi-tafel. Voor de kids zijn er ook nog eens leuke prijsjes mee te winnen. Voor een leuk, sportief en geslaagde avond ga je vanavond naar het Emmaplein.

TTV Rijnsoever

TTV Rijnsoever is een snelgroeiende vereniging, waar voor iedereen plek is. Bijna elke dag worden er trainingen gegeven en er worden geregeld leuke activiteiten en toernooien georganiseerd. Momenteel heeft de vereniging 175 leden.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer