Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Vrijmarkt en Ondernemersplein klaargestoomd

10 april 2017

De nieuwe 'Katwijkse vrijmarkt' heeft meer dan 150 aanmeldingen van standhouders binnen. Dat laat organisator Ton Frissen in een persbericht weten.

De standhouders komen vanuit het hele land naar Katwijk. Volgens Frissen is de nieuwe markt 'in één klap de grootste van de Bollenstreek'. Naast de vrijmarkt zijn er ook nieuwe activiteiten in het winkelcentrum. Op het Andreasplein wordt een podium geplaatst, waar muziekschool House of Music optreedt. Op het Duinplein komt het Ondernemersplein met daarnaast een podium voor Muziekcentrum The Box uit Valkenburg, die voor de muziek zorgt tijdens het netwerkevenement voor én met ondernemers. 

Frissen heeft de nieuwe activiteiten opgezet als reactie op het verdwijnen van de Visserijdagen. Dat evenement werd altijd in samenwerking met festival Haringrock georganiseerd. Om het visserijtintje niet verloren te laten gaan, worden de visserijambachten ook in het zonnetje gezet. 

'Het moet een feest zijn voor iedereen dat ook nog eens landelijk onder de aandacht komt. Het word iets unieks voor Katwijk, waar een grote groep vrijwilligers zich voor heeft ingezet. Het enige wat ons nu nog tegen kan zitten is het weer', aldus Frissen.

De vrijmarkt en het Ondernemersplein worden op zaterdag 15 juli georganiseerd. Haringrock is op 14 en 15 juli. 

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer