Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet

28 februari 2017

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Alle inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg worden uitgenodigd om op (een van) bovengenoemde dagen als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken. Help mee de klussen of activiteiten uit te voeren waarmee andere mensen of organisaties enorm geholpen zijn! Dit kan individueel maar ook als vriendengroep, voetbalteam, of met collega's. Iedereen kan op één van die twee dagen de handen uit de mouwen steken en iets betekenen voor mensen in hun omgeving. Vorig jaar hebben ruim 350 mensen in de gemeente Katwijk de uitdaging aangenomen en zich ingezet op ruim 30 klussen.


Corine Hoek van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt: "Wat voor klus het ook wordt, het gaat er vooral om dat je samen aan de slag gaat en iets moois realiseert. Samen doen maakt niet alleen een verschil, het is ook ontzettend leuk!"

Eén van de organisaties die elk jaar meedoet is de Katwijkse Zeeverkenners. Dit jaar willen zij de TL-verlichting vervangen door LED-licht. De klus vindt plaats op zaterdag 11 maart van 9.00 tot 15.00 uur.

Korfbalvereniging Madjoe pakt tijdens NL Doet klussen aan om het clubgebouw weer spic en span te maken. Zaterdag 11 maart bent u welkom van 9.00 tot 13.30 uur om mee te helpen.

Stoomtrein Katwijk-Leiden doet dit jaar ook weer mee. Over ruim een maand begint het rijseizoen voor de stoomtrein weer. Alles moet weer netjes worden opgeruimd en klaargezet om de bezoekers te kunnen ontvangen. Daar kunnen zij best wat helpende handen bij gebruiken. Deze klus is vrijdag 10 maart van 10.30 tot 16.00 uur. De bewoners van Zandhaver 1 willen graag een leuke gezellige tuin. Help mee om dit te verwezenlijken. De klus is op zaterdag vanaf 9.30 uur.

Enthousiast geworden? Aanmelden voor deze klus (of andere klussen) kan via www.nldoet.nl. Groepen vrijwilligers (familie, vrienden, sportteam, jeugdgroep, collega's) kunnen terecht bij Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt om samen naar een passende klus te zoeken.

Meer info bij corinehoek@welzijnskwartier.nl of tel. 4033323.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer