Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Zoektocht naar mensen van de Ireneschool

12 april 2017

De Rijnsburgers Hennie van der Valk, Jaap van Egmond en Karin de Haas zijn al sinds oktober vorig jaar druk bezig met het organiseren van een reünie. Deze organisatie wordt groots aangepakt. Alle mensen die ooit op de Ireneschool hebben gewerkt, of les hebben gekregen, plus andere mensen die op één of andere manier betrokken waren bij de Ireneschool, zijn welkom.

De school stond aan de Tulpenstraat en heeft, nadat het een basisschool was nog gefungeerd als noodruimte voor verschillende andere scholen, zoals de Christelijke MAVO. Voor deze mensen is de reünie niet bedoeld.

'We zijn heel blij dat we, ondanks het feit dat de school al sinds 1984 is opgeheven, nog heel veel mensen hebben kunnen bereiken", vertelt Karin de Haas. 'Helaas is alle administratie vernietigd, dus moesten we gebruik maken van de informatie van oud leerlingen.'

Vandaar dat de organisatoren nog één keer een beroep op u willen doen. Kent u nog oud-leerlingen van de Prinses Ireneschool in Rijnsburg? Dan zouden ze dit graag horen. In Rijnsburg, maar ook in Katwijk en Oegstgeest hangen verschillende posters. Via Facebook hebben ze al veel mensen kunnen bereiken. 

De organisatie verheugt zich erop om op zaterdag 22 april zoveel mogelijk mensen te ontmoeten. De reünie is in de Burgt, aan het Burgemeester Koomansplein in Rijnsburg. Aanvang 16.00 uur. Om 20.00 uur is het weer afgelopen. Entreeprijs € 10,00 te betalen aan de zaal.  Graag van tevoren aanmelden, indien mogelijk. Dit kan telefonisch, op het nummer 06-10097869 of per mail via prinsesireneschoolrijnsburg@gmail.com.

Meer Algemeen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer