Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Duurzaamheidsmarkt zet initiatieven op de kaart

Duurzaam-markt
05 oktober 2016

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober, organiseert Stichting 20Duurzaam20 deze zaterdag 8 oktober de Duurzaamheidsmarkt. Tijdens deze Duurzaamheidsmarkt zullen diverse innovatieve en duurzame initiatieven zich presenteren aan de inwoners van de gemeente Katwijk. Doel van de markt is op een laagdrempelige, informele manier laten zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend kan zijn.

De markt wordt van 10.00 tot 14.00 uur georganiseerd rondom het kantoor van de Rabobank Leiden-Katwijk aan de Rogstraat 2, dat voor deze gelegenheid wordt omgedoopt tot het 20Duurzaam20 Plein. Ideeën en initiatieven van klein tot groot komen tijdens de Duurzaamheidsmarkt voorbij. Denk onder andere aan de plug-in hybride BMW i8, energiescans van Rabobank en BouAd, informatie over energieneutraal wonen en werken door Groene Woningen, de 'Groene Keuze Van' van Dunavie, het ervaren van de 100% elektrische eenpersoonsvoertuig E-One, natuurlijke voedingsproducten en het Solar Boat Team van TU Delft. Kinderen kunnen zich onder meer vermaken op het aanwezige springkussen.
 

20Duurzaam20 is een initiatief van ondernemers uit Katwijk. Het doel van deze stichting is om in 2020 20% van de energie duurzaam op te wekken in de gemeente Katwijk. Deelnemers van dit platform zijn inwoners van Katwijk, ondernemers, verenigingen, scholen en de gemeente. Samen zorgen zij voor duurzamer leven, spelen en werken. Middels evenementen voor kinderen, bijeenkomsten voor ondernemers en acties zoals de Duurzaamheidsmarkt zorgen zij voor een collectieve bewustwording van het belang van 20Duurzaam20.
 

Neem ook een kijkje in de duurzaamheidskrant. Deze is te vinden in de bijlage van De Katwijk Speciaal en De Rijnsburger.

Meer Duurzaam & Groen nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer