Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Beach Boetiek is weer klaar voor het winter!

23 september 2016

Het is weer herfst en dat betekent: een nieuwe wintergarderobe.

Bij Beach Boetiek ben je dan aan het goede adres. Alle belangrijke trends zijn terug te vinden in ons assortiment. Wij hebben een groot aanbod in winterjassen (Sandwich, Expresso) , heerlijke vesten om in te wonen (Sandwich, Kooi Knitwear, Expresso) en natuurlijke het meest gevarieerde merkaanbod van Katwijk (Kyra & Ko, I-Say, Aventures des Toiles, Jane Lushka, Bandolera, Crème de la Crème, Osi Femmes, Transfer, Lizzy & CoCo)

We zetten even de trends voor je op een rij:

Oversized
Heerlijke ruime truien, vesten en jassen. Deze trend zet zich voorlopig nog voort. Gecombineerd met een slimfit broek of tregging, dat dan weer wel. (Sandwich, Expresso en Isay hebben deze look in hun collectie opgenomen!)

Legerjasjes
Een grote topper op dit moment, jasjes met legerachtige invloeden. Dit zien wij terug bij Aaiko, Expresso en Jane Lushka. Jasjes met opstaande boord en opvallende knopen.

Laag over laag over laag
Het word vanzelf kouder, dus deze look wordt het helemaal. Blouse, pullover en daaroverheen nog een heerlijk warm vest, afgemaakt met een heerlijke grote sjaal  en je outfit is compleet. Dit zien wij terug bij onze merken Sandwich, Expresso en Kyra en Ko. De vesten van Kooi Knitwear lenen zich ook goed als finishing touch.

Zakelijke pakken
Het business suit is ook weer terug van weg geweest. In onze collectie vind je de ‘basis’-pakken van Expresso, maar we hebben van merken als Aaiko en Jane Lushka ook hele mooie opties.

Strikken
En dan het liefst een mooie grote strik om een statement te maken. Juffrouw Jansen staat bekend om haar strikken en heeft dan ook verschillende items met grote strikken in de collectie.

Neem een kijkje in de winkel voor nog meer inspiratie. Tot ziens! 

Beach Boetiek
Princestraat 31
2225 EZ  Katwijk aan Zee

 
Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer