Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Cascade Mode: Exclusief én betaalbaar

30 juni 2015

"Bij Cascade Mode hebben we oog voor service, kwaliteit èn gastvrijheid, vat het zo maar samen”, zegt Teunie Guyt. In haar knusse damesmodezaak aan de Voorstraat is het best druk. "Regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe items, het hele seizoen door. En dat maakt het elke keer weer verrassend. Onze klanten lopen regelmatig binnen om even te 'neuzen' naar wat nieuws. De collectie is gebaseerd op stijlvolle merken zoals Penny Black, Comma, Via Appia en Joseph Ribkoff. Het laatst genoemde label heeft een mooie collectie voor bruidsmoeders."

De collectie van Cascade Mode is veelzijdig. Er hangen hippe en trendy stukken bij, maar ook klassieke en zakelijk items. Teunie: "Dat was ook een beetje mijn wens. Het hele assortiment toegankelijk maken voor een brede doelgroep vrouwen van alle leeftijden. We verkopen mode t/m maat 48. En naast het uitgebreide kledingassortiment hebben we ook accessoires en tassen.

Mode is onderhevig aan trends. Elke keer etaleren we weer iets nieuws. En we houden het daarbij in de regel graag een beetje exclusief. Maar ook betaalbaar hoor", voegt Teunie er aan toe. "De collectie nodigt elke keer weer uit om te bekijken en iedereen is van harte welkom!”

Volg Cascade Mode op Facebook met de nieuwste modetrends en acties!

Cascade Mode
Voorstraat 36 A
2225 ER Katwijk Zh
Telefoon 071-4014122

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer