Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

First Man: Veel keus, goede kwaliteit en prima service

16 maart 2016

De nieuwe collecties in de winkel van First Man geven je direct een lentegevoel. Mooie pasteltinten in roze, paars en vele kleuren blauw en groen laten zich prima combineren met een stoer jack van fraai leer of een mooie pantalon in marine of andere tint. Het assortiment is breed en de keuze enorm bij de herenmodezaak in de Princestraat van Katwijk.

“Zoals onze vaste klanten inmiddels wel weten, bieden wij voor bijna iedere man (en zijn partner!) wat wils. Van klassiek tot modern en van trouwkostuum tot sportieve look. Waar we echt sterk in zijn, is onze goede service. Ons ervaren team van vertrouwde medewerkers geeft iedere man deskundig advies en helpt bij vragen. Ze zijn bovendien gastvrij en klantvriendelijkheid”, laat eigenaar Diederik Schuitemaker enthousiast weten. Zijn grootvader richtte destijds de zaak op in 1951. “We zijn enorm dankbaar dat we de moeilijkste, economische tijd goed hebben doorstaan. Daardoor zijn er wel merken afgevallen, maar ook nieuwe bij gekomen.” Zoals bijvoorbeeld de opmerkelijke overhemden van het merk ‘A fish named Fred’ met vrolijk gekleurde prints en de vlotte colberts van hetzelfde label. Kwaliteitsmerken die bleven zijn onder andere Camel active, Baileys en Fellows. Maar ook State of Art, Olymp en Meyer. 

Ook voor mooie, bijpassende dassen, riemen en sokken kan iedere man bij First Man goed slagen. “Wij zijn pas tevreden als onze klant blij de winkel verlaat. Hebben we een artikel niet in voorraad, dan bestellen we het. En vermaken, hoort bij onze service.” Deed Schuitemaker de inkoop voorheen zelf, tegenwoordig betrekt hij zijn medewerkers bij dit deel van het ondernemen. “Samen weten we meer! We kennen onze klanten en die kennis komt goed van pas bij het samenstellen van nieuwe collecties.” 

First Man Herenmode
Princestraat 22
Katwijk aan Zee
Tel. 071 - 407 77 97 

Bezoek onze website met veel informatie over de nieuwe collectie! 

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer