Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Het nieuwe Wooster: Blij zijn met zien

04 november 2015

“Blij zijn met zien”, dat gunt Wooster iedereen. In alle soorten en stijlen, want je hebt toch ook meerdere schoenen? Voor sport, werk, thuis en ga zo maar door. Waarom dan maar één bril voor alles? Daarnaast worden ze bij Wooster blij van zelfgemaakte appeltaart die elke zaterdag voor u klaar staat.

Er is een frisse wind door de winkel heen gewaaid. Het oude “sneakergevoel” van voorheen is wat weggeëbd. De nieuwe stijl van Wooster is persoonlijk. Bij het binnenstappen voel je de huiselijke sfeer mede door de gezellige zithoek en de geur van zelfgemaakte appeltaart. De vissenkom op tafel geeft het gevoel alsof je bij iemand thuis bent.

De appeltaart is een symbool bij Wooster. “We willen een stukje van onszelf in de winkel laten zien”, vertelt Bert Boom. “We zijn niet alleen betrokken met de producten die wij verkopen maar ook met de mensen. Je kunt mensen pas goed helpen als je hun verhaal kent. De bril moet lekker kijken maar ook passen bij de persoonlijkheid. Alleen zo word je er blij van! Dit vak is meer dan alleen prijsstunten.”

Het oude motto “Dare to be different” is nog steeds van toepassing. De winkel loopt voorop wanneer het op de nieuwste brillen en zonnebrillen aankomt. Klanten kunnen er nu bijvoorbeeld ook terecht voor Blue Control. Dit is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Hierdoor wordt vermoeidheid en overbelasting van de ogen voorkomen.

 “Je kunt zoveel met een bril. Alleen de bril moet wel aansluiten op de omstandigheden. Sporten met een leesbril gaat niet.”  Wooster wil je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Stap gerust een keertje binnen. De appeltaart staat voor je klaar!

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer