Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Lifestyle-boetiek Sandbeach: Trendy en eigentijds

16 maart 2016

Tegenover de Beach Boetiek in de Princestraat die er al jaren is gevestigd werd twee jaar geleden door eigenaresse Margreet Ravensbergen een tweede zaak geopend: Sandbeach Kledingboetiek. Goed ondernemerschap want het is een succes geworden.

De dochters Marleen en Jeanette runnen de winkel met veel plezier samen met de verkoopsters Sylvia en Heleen. ‘Het is erg leuk werken in de winkel waar veel vaste klanten komen, ook uit de regio.' In het toeristenseizoen is het extra druk want dan loopt er heel veel publiek in de Princestraat en dames zijn altijd nieuwsgierig. Het lokt dan ook voor de potentiële klant om er vrijblijvend even binnen te lopen en de ruime collectie te bekijken. Het is een vlotte eigentijdse winkel. ‘Stoer, hip maar ook kleding met een knipoog naar romantiek. Voor elk wat wils. De collectie die elke week iets nieuws te bieden heeft nodigt uit. Elke dag wordt de nieuwe zomercollectie aangevuld en is er veel keuze.' 

Gespecialiseerd 

Sandbeach verkoopt bekende merken, zoals Follie di Garbo, Cream en Isla Ibiza. Een brede collectie in een overzichtelijke en gezellige winkel waarin ook woonaccessoires, tassen van het merk ZUSSS, en cowboylaarsjes worden aangeboden. De laarsjes geven in combinaties met de kleding een stoere en hippe uitstraling. Bij Sandbeach vind je ook de jogdenim spijkerbroeken, in diverse kleuren. De merken Please en Maryley staan garant voor kwaliteit. 

Op de website www.sandbeachkatwijk.nl kan er thuis alvast een kijkje worden genomen. Het geeft een indruk van de nieuwe collectie. Maar wij presenteren deze ook graag in onze winkel, natuurlijk. U bent van harte welkom! 

Sandbeach Katwijk
Princestraat 32
2225 GC Katwijk
Tel. 071-4018406 
www.sandbeachkatwijk.nl

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer