Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Minnee Hairstyling: Maandelijks een leuke actie met OSiS+

18 maart 2016

Minnee Hairstyling is gevestigd te Katwijk aan de Rijn. In onze salon sta jij centraal en is het onze uitdaging en passie om je persoonlijk en professioneel advies te geven over de coupe die bij jou past. Ons creatieve en enthousiaste team beschikt over verfijnde knip- en verftechnieken, heeft altijd dat subtiele oog voor detail en staat zes dagen per week voor je klaar.

In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van Schwarzkopf Professional. Vanaf april hebben we maandelijks ook een actie in samenwerking met OSiS+, het topmerk dat het assortiment vernieuwd heeft met een lijn van 28 producten, waarvan acht nieuwe innovaties. Topkwaliteit haarproducten met een leuke korting. Mooi meegenomen toch? Tot ziens bij Minnee Hairstyling. We staan graag voor je klaar. 

Nieuwe innovaties

De basis Undercoat geeft poreus haar een vlekkeloze, zijde structuur en glans – perfect voor droom haar dat natuurlijk valt. Big Blast is de eerste volume gevende gel die langdurige volume geeft, terwijl het haar een natuurlijk gevoel behoud. Tame Wild pakt de problemen die pluis haar veroorzaken aan met een product. Het maakt het haaroppervlak glad en transformeert onhandelbaar wild haar naar een fijne, gladde, glanzende textuur. Bouncy Curls is het eerste krul olie gel product om krullen te definiëren en aan te moedigen. Curl Honey controleert de dikke krullen, voorkomt pluis en hersteld het haar. Het resultaat: mooie gedefinieerde krullen en golven. Als een bonus heeft dit product een heerlijke lichte honing geur.

Het perfecte aanbod is Damped. Met Schwarzkopf Professional’s eerste pomp doseer verpakking voor wet-look balm, je kan je haar stijlen met een damp- of wet-look. De balm biedt een nog flexibelere hold, een slip textuur en een natuurlijke glans. Ondertussen biedt de ultra sterke, waterproof Play Tough een rotsvaste, niet-plakkerige hold. Dit geeft je speelse styling mogelijkheden. Mighty Matte doet precies wat de naam al zegt, het helpt een extreem matte look te creëren, met een langdurige hold en een fantastische structuur.

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer