Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Schoonheidssalon Mooi by Wynanda: altijd op zoek naar het beste

27 november 2015

“Ik ben altijd op zoek naar beter. Betere behandelingen, betere producten.” Dat zegt eigenaresse Wynanda van schoonheidssalon Mooi by Wynanda. De gastvrije Katwijkse biedt haar klanten de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ze volgt continu trainingen, werkt met nieuwe en innovatieve merken en verandert haar behandelingen met regelmaat. Een voorbeeld is ‘Mooi seizoen’: een gezichtsbehandeling waarbij Wynanda tijdens de herfst, winter, lente en zomer andere producten gebruikt, zodat de huid elk seizoen in optimale conditie is.  

Beauty off- en online

Wynanda zit ook thuis niet stil. Online weet ze haar weg perfect te vinden. Zo verstuurt ze één keer per maand een nieuwsbrief, “omdat mijn klanten zo goed op de hoogte blijven.” Op Facebook post ze bijna dagelijks acties, weetjes, last-minute plekjes en voor en na foto’s van make-up looks van dit moment.

Vernieuwende gezichtsbehandelingen en caring make-up

Specialiste in huidverzorging, dat is Wynanda. U kunt bij haar terecht voor bijzondere gezichtsbehandelingen als ‘Mooi genieten’, maar u kunt ook een afspraak maken voor een Indian candle massage, een waxbehandeling of het epileren van de wenkbrauwen. “Toch is mijn paradepaardje op dit moment LOOKX.” Het make-up merk is innovatief en heeft caring make-up; een aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. “LOOKX verstopt geen poriën, ademt door, bevat vitaminen en mineralen en is gericht op anti-ageing.” Met het merk geeft Wynanda regelmatig workshops en make-up advies. Twee keer per jaar komt, tegelijkertijd met de trend kleuren, een nieuwe display uit. “LOOKX gaat elk seizoen naar Milaan voor de laatste on trend kleuren. Hierdoor past het goed bij modebewust Katwijk.”

Wilt u meer weten over Mooi by Wynanda? Neemt u een kijkje op haar website: www.mooibywynanda.nl of bekijk haar Facebookpagina

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer