Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Specialist in kinderschoenen: Gijs de Vreugd Schoenmode

16 maart 2016

Schoenen kopen is een kwestie van gevoel. Men wil er goed en comfortabel bij lopen. Eigentijds. Niet elke dag worden ze aangekocht maar als het moment daar is wil de cliënt met een goed gevoel huiswaarts gaan. Dat goede gevoel kan na een juiste aankoop te hebben gedaan worden ervaren als bij Gijs de Vreugd Schoenmode de klant tevreden de deur uit gaat. Voor zowel heren-, dames- als kinderschoenen kunt u hier terecht. En... voor speciaal schoeisel.

Schoenmode Gijs de Vreugd is al jaren een bekende naam in Katwijk en de regio. 'Ik zie telkens bekende gezichten en dat geeft mij een goed gevoel’, geeft de ondernemer volmondig toe. Het doet De Vreugd deugd. Uiteraard heeft hij een ruime keuze voor jongens, meisjes, dames en heren. De nieuwe collectie voor de aankomende lente en zomer staan te pronken in zijn schappen. De Vreugd volgt de mode op de voet om het zo maar weer eens te zeggen. 

Kinderschoenen 

De Vreugd onderscheidt zich in kinderschoenen. In de gezellige winkel die als een huiskamer aanvoelt - dit in tegenstelling tot de strakke en soms kille schoenenwinkels van grote concerns - heeft de ondernemer een specialiteit in huis: kinderschoenen. Het is belangrijk dat de kleinsten bijtijds de juiste schoen krijgen aangemeten. Belangrijk voor later want een goede loophouding met de juiste schoenen kan lichamelijke klachten voorkomen. Daarom heeft De Vreugd een voetmeetapparaat in de zaak. 'Op deze wijze kunnen we de juiste maat voor de kids meten. Lengte en breedte van het voetje zijn belangrijk en er wordt een loopanalyse gemaakt. We zien direct al welke schoen past en na drie maanden kijken we opnieuw of alles wel goed past. We willen altijd een juist advies geven.' 

Schoenmode Gijs de Vreugd heeft een grote collectie merken voor de kleintjes in huis. 'Ja, merken als: Tracstyle, Twins, Romagnoli, Shoes Me, Giga Shoes, Mimpi, Bunnies jr. Devalop, Brakkies EST/1842 en Clic', somt De Vreugd op. Keuze voldoende dus, uit topmerken. U bent altijd van harte welkom! 

De Vreugd Schoenmode is gevestigd aan het Hoornesplein 47 in Katwijk (in de Hoornespassage). Like ons op Facebook en blijf bij over acties, aanbiedingen en nieuws! Klik op de advertentiebanner hieronder. 

Meer Fashion & Beauty nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer