Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Rouwcentrum Voorstraat gerestaureerd: 6 februari open dag

01 februari 2016

Waar? Daar waar veel wordt afgesloten of contacten worden vernieuwd of opgepakt. Rouwcentrum van de Hervormde Gemeente, op zaterdag 6 februari tussen 11.00 en 15.00 uur, Zuidstraat 103 Katwijk aan Zee.

Het rouwcentrum is geheel gerenoveerd. Van twee naar één rouw- condoleancekamer met ruimte voor ongeveer 80 personen. Het is ruimer, moderner en toch intiemer geworden met een natuurlijke uitstraling. Een aparte familiehoek en een flexibele indeling met huiselijke sfeer.

Begrafenisondernemers zijn uitgenodigd om informatie te geven over begraven en alles wat daar mee te maken heeft. Een laagdrempelige manier om u te oriënteren, zoals we ook hopen dat de drempel om bij ons een kijkje te nemen niet hoog is.

Als u toch het rouwcentrum bezoekt, loop dan ook even door naar de Oude Begraafplaats aan de Zuidstraat. Ook die is het afgelopen jaar danig onder handen genomen. De muren en een aantal grafmonumenten zijn gerestaureerd. Op deze begraafplaats, één van de eerste buitenbegraafplaatsen van ons land, wordt nog steeds begraven. Een combinatie van rouwdienst in het Rouwcentrum en begraven op de Oude Begraafplaats behoort dus tot de mogelijkheden.

Meer Geloof & Religie nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer