Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Baalbergen Wonen maakt haar service waar

21 april 2016

Natuurlijk zegt iedere winkelier dat hij goede artikelen verkoopt. En dat zijn service geweldig is. Maar maken ze het altijd waar? Baalbergen Wonen durft volmondig 'ja' te zeggen!

Want twijfelt u wellicht over de juiste keuze? Dan komen wij bij u thuis, meten op en maken een tekening zodat u precies weet hoe het er uit gaat zien. Uw kamer opknappen maar geen zin in alle rompslomp? Baalbergen neemt u alle zorg uit handen; in overleg met u leggen wij uw wensen vast en regelen alles met professionele vakmensen. U heeft nieuwe meubels gekocht? Wij bezorgen niet alleen maar nemen ook uw oude meubilair mee! En over oude meubelen gesproken: u heeft een kapot meubel waarvan de garantie is verlopen? Wij helpen ook buiten de garantietermijn en zoeken voor u de geschikte oplossing. U wilt graag onze winkel bezoeken maar u heeft geen vervoer? Dan halen wij u gewoon op en brengen u uiteraard ook weer thuis. Wij zien u graag komen. U heeft weinig tijd? Bij ons is een afspraak op maat, 's ochtends vroeg of 's avonds laat, altijd mogelijk. En heeft u tevéél tijd? Dan kunt u bij ons de grote collectie foto's op canvas van Dirk van Egmond bekijken, gratis boeken lenen in de kleinste bibliotheek van Katwijk, of gewoon langs komen voor een kopje koffie!

Specialist

Tot zover de vele aspecten van onze service. Maar uiteraard verkopen wij ook gewoon goede meubelen. Wij zijn specialist in zitgroepen, eethoeken en verlichting en hebben ook een grote voorraad relaxfauteuils in huis. Kom het zelf ontdekken, want wij maken onze woorden waar!

Baalbergen Wonen
Ambachtsweg13
2222 AH Katwijk
Tel. 071-4033179

BEKIJK ADVERTENTIE

 

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer