Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Buis Meubelen & Slapen: Kies voor uniek, kies voor Costa

21 april 2016

Natuurlijk kun je er voor kiezen om standaard meubels in je huis neer te zetten. Het voordeel daarvan is dat je precies krijgt wat je verwacht. Omdat tienduizend anderen het tenslotte óók hebben. Maar wie zich wil onderscheiden kan ook kiezen voor iets anders. Iets dat uniek is. “Niemand een confectie-interieur”, meent Gertjan Buis van Buis Meubelen en Slapen uit Katwijk.

Echt houten meubels zijn bijna per definitie uniek. Geen twee stukken hout zijn immers hetzelfde. Dat gegeven ligt aan de basis van het woonprogramma Costa, van de gerenommeerde Nederlandse meubelfabrikant Van der Drift. Buis Meubelen aan de Sluisweg heeft diverse woonprogramma's van dit merk in huis, waaronder dus ook Costa, een stoer en eigentijds eiken woonprogramma met staal accenten.

Stoer

Het eiken dat hiervoor gebruikt word heeft veel 'open' noesten en scheuren. Donker gekleurde harsgangen en verschillende kleurpatronen in de nerf en delen onderling laten het grillige van de natuur zien. Standaard wordt deze serie uitgevoerd met Soft-close sluitingen op de deuren. De laden zijn standaard op kogel gelagerde geleiders. Tafelbladen en zichtbare bovenbladen van de kasten zijn handgeschraapt afgewerkt wat bijdraagt aan de authentieke uitstraling. Het staal is afgewerkt met een matte kleurloze poedercoating, waardoor het industriële nog eens extra wordt benadrukt. Deze Coating voorkomt roesten en afgeven op stoelen en kleding. Kortom: met Costa bent u verzekerd van een uniek interieur. En uiteraard zorgt de unieke service van Buis voor perfect advies en vlotte levering.

Buis Meubelen & Slapen
Sluisweg 25
2225 XH Katwijk
Tel: 071-4012964
www.buismeubelen.com

BEKIJK ADVERTENTIE

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer