Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Doe het gas de deur uit en start met energie managen

21 april 2016

“De warmtepompen zijn bezig met een ware opmars!” zegt Stefan van der Laan, eigenaar van Groene Woningen, als we in de ruime showroom in Katwijk staan. Afgelopen januari is de Haagse Energie Belasting op gas met maar liefst 32% gestegen en daar rekent de overheid ook nog 21% btw overheen. Dus steeds meer mensen gaan op zoek naar een goed alternatief voor de CV ketel. Bij Groene Woningen zien ze dat als dé kans om het gas geheel uit de woning en bedrijfspanden te bannen en te starten met het managen van het energieverbruik. Dat is waar het om gaat in de toekomst.

Europese kwaliteit 

Er staan bijna uitsluitend Duitse kwaliteitsmerken in de ruime showroom. “In de Duitse markt lopen ze een aantal jaar voor, dus daar zien we producten die reeds zijn voorbereid op de veranderingen die wij nog gaan krijgen. Zo investeert onze klant vandaag in een product dat óók na lage temperatuur en is dus ideaal in combinatie met een vloerverwarming die juist optimaal op lage temperatuur werkt met héél weinig energie.  

Geheel zonder gas! 

We krijgen in de showroom een heldere uitleg over de werking van de warmtepomp. “We kunnen in huis geheel zonder gasaansluiting. Verwarmen, koelen, energie opslaan en het verzorgen van warm water kan allemaal met onze warmtepomp.” Wij dachten dat je bij een warmtepomp altijd een dure bron in de grond moet aanbrengen, maar Van der Laan legt ons uit dat met hun nieuwe generatie warmtepompen de warmte simpelweg uit de buitenlucht wordt onttrokken, ook in de (koude) winter. “We moeten zorgen dat huizen alleen nog elektriciteit nodig hebben in de toekomst, want die kunnen we zelf opwekken met goede zonnepanelen!” 

Energie managen, daar gaat het om!

“Vooral het managen van energie wordt de komende jaren belangrijk en daar onderscheiden wij ons mee bij Groene Woningen. Onze REMKO warmte- pomp werkt daarbij samen met de zonnepanelen, accu pakketten en de energiemanager van SolarWatt. Onze producten zijn op de toekomst voorbereid (Smart Grid Ready) en werken samen om de zelf opgewekte energie ook daadwerkelijk zelf te gebruiken. Dat is écht duurzaam en komt je portemonnee ten goede als salderen wordt beperkt.” 

Adviesdagen 

Omdat steeds meer mensen inzien dat het kopen van kwalitatief goede spullen op termijn het goedkoopst is en we veel vragen krijgen over het laten samenwerken van de zonnepanelen, warmtepomp en accu’s organiseren we op zaterdag 7 en zaterdag 21 mei adviesdagen. We kunnen dan ook laten zien dat je de investering heel goed kunt faseren en daarmee ook de kosten kunt spreiden. “Als je in de basis maar voor kwaliteit kiest ben je op de lange termijn altijd goedkoop uit.” Kom langs en laat je informeren! 

Groene Woningen
Valkenburgseweg 28b
2223 KD Katwijk
Tel. 071-4034036
www.groene-woningen.nl

BEKIJK ADVERTENTIE

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer