Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Goede ervaringen van onze klanten zijn onze beste reclame

21 april 2016

Het is feest bij Reddy Keukens aan de Ambachtsweg in Katwijk! De keukenspeciaalzaak bestond op 1 april vijf jaar. “Mooie succesvolle jaren”, aldus eigenaar Flip van Hamersveld, “die er toe hebben geleid dat ruim 65% van onze klanten hier op recommandatie, dus via andere, tevreden klanten, binnenkomt. Als dat geen reclame is!”

Reddy is in Duitsland al vijfentwintig jaar een gevestigde naam die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en 'gründlichkeit'. “Wij hebben het product en de prijzen van een grote keten maar de service en de betrokkenheid van een lokale winkelier” Reddy is eigenlijk een 'huismerk'. Wij betrekken onze keukens uit drie verschillende fabrieken die hun product zeer serieus nemen. Aan ieder detail wordt gedacht. Ieder onderdeel wordt uitvoerig getest.” Na vijf jaar is er dan ook nog geen enkele klacht over de duurzaamheid van zijn keukens bij Flip binnengekomen, benadrukt hij. Ook voor de bijbehorende keukenapparatuur kiest Reddy voor Duitse zekerheid: we werken alleen met A-merken als Bosch, AEG, Bauknecht en Whirlpool. Het Italiaanse Zanussi is de uitzondering die de regel bevestigt: “maar dat is natuurlijk ook een A-merk.”

Kwaliteit

Ook Nederland spreekt overigens een woordje mee: de keukenbladen van Reddy Katwijk zijn allemaal van Nederlands fabricaat. Behalve kwaliteit en een gunstige prijs is ook de sfeer in de winkel bepalend voor het succes van Reddy Katwijk, meent Van Hamersveld. “We spreken hier vanuit kennis en ervaring. We pushen niemand. Geen 'koop of het gaat over' technieken, maar gewoon een helder en transparant verhaal.”

Reddy Keukens Katwijk
Ambachtsweg 5
2222 AH Katwijk
Tel. 071-7600263
www.reddy.nl

BEKIJK ADVERTENTIE

 

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer