Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

House of Harrison: maak je huis je thuis

23 oktober 2015

Binnen in huis wil je het nu naar je zin hebben. Reden om een Katwijkse ondernemer op te zoeken die thuis is in het creëren van sfeer.

Het begon allemaal achter in zijn schuur. Als timmerman zette hij zelf tafels in elkaar en later volgden er meer meubels. Twee jaar geleden opende Erik Harrison dan toch zijn eigen woonwinkel in de landelijke stijl aan de Sluisweg. “Ik ben echt opgegroeid met deze stijl. Ik zei altijd voor de grap dat ik mijn eigen winkel wel kon beginnen.”

House of Harrison, twee verdiepingen met sfeer

Met twee verdiepingen is er genoeg te zien in House of Harrison. Op elke vierkante meter staat iets wat het oog trekt. “Ik vind zelf alles leuk en koop ook alles zelf in”, lacht Harrison. Hij struint graag over brocantemarkten en doet daar genoeg inspiratie op. Altijd op zoek naar unieke exemplaren. “Katwijkers moeten vaak naar het binnenland om zoiets te bestellen.” House of Harrison verkoopt een fraai assortiment meubels en accessoires via de webshop of vanuit de winkel.

De landelijke stijl is op dit moment in woningen erg geliefd. “Het leuke is dat je mag spelen met de accessoires. Je hoeft niet van alles twee dezelfde naast elkaar te hebben. Daarnaast kun je met kleine veranderingen een nieuwe sfeer in huis creëren. Daarvoor hoef je niet het hele interieur om te gooien.” Mensen zijn vaak gehecht aan hun eigen spullen maar willen toch een verandering. Harrison duikt daarom ook nog wel eens de werkplaats in om meubels van zijn klanten een nieuwe look te geven. Bijvoorbeeld door te zandstralen of kaal te maken voor een nieuwe kleur.

Hoewel hij altijd druk bezig is, is hij erg blij met zijn winkel. “Ik hou van het contact met mensen en ik vind het leuk dat ze hier echt de sfeer kunnen beleven. Als ik hier mensen blij zie lopen word ik vanzelf ook blij.”

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.30 uur en zateradg van 10.00 tot 16.30 uur.

House of Harrison
Sluisweg 86   
Katwijk aan Zee
Tel. 071-8883687


Meer informatie: www.houseofharrison.nl

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer