Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Landelijk wonen bij Buis Meubelen

13 oktober 2016

Buis Meubelen heeft de laatste maanden een ware metamorfose ondergaan. Bij het betreden van de showroom zullen de klanten de vorige situatie nauwelijks meer herkennen behalve in het achterste gedeelte. Voorin is het een heel andere beleving geworden, een nieuwe landelijke stijl die rust en warmte uitstraalt.

In diverse stijlkamers staan de complete zithoeken, wandmeubelen en eettafels te pronken in een rustieke sfeer. De wanden zijn voorzien van speciale muurverf met hun verstilde kleuren en versterken een nostalgische ambiance waarin het samenspel tussen de meubelen en de wanddecoratie elkaar tot een geheel versterken. ‘Een geslaagde verbouwing’, vindt Gert Jan Buis en is trots op het resultaat. ‘Ook de klanten reageren zeer positief en dat zegt voldoende over de ingreep die wij hebben gedaan.’

Complete woninginrichting

Buis Meubelen is al ruim een eeuw een begrip in Katwijk maar heeft ook trouwe klanten in de regio. De zaak biedt de consument een assortiment voor de complete inrichting van de woning. Behalve een keur aan meubelen, bedden, boxsprings, gordijnen en vloerkleden is er ook een ruime collectie aan stoffen in diverse kleuren. Keuzes maken lijkt soms moeilijk want nieuwe meubelen koopt men niet elke dag, maar met een goed advies gaat de klant na de aankoop toch altijd weer tevreden de deur uit.

Nieuw in de Collectie

In aansluiting op de landelijke stijl in de showroom waarin de speciale muurverf een bijzonder aspect vormt, heeft het bedrijf nu ook deze kalk- en krijtverf verf in haar collectie opgenomen. Onder het topmerk L’Authentique is er keuze uit ruim 120 kleuren. Zo kan er een mooie combinatie worden gevormd met het totale interieur. Een goed advies is hier natuurlijk ook weer van groot belang.

Service en Maatwerk

Een van de sterke kanten van Buis Meubelen is de uitstekende service waar de zaak mede om bekend staat. ‘Betrouwbaarheid is iets waar wij grote waarde aan hechten’, geeft Gert Jan aan. ‘Een goede service hoort daar bij.’ Vervolgens: ‘Wij leveren maatwerk naar wens van de klant en al onze meubelen zijn van kwalitatief hoogwaardige Nederlandse makelij.’ Meubelen op maat, mooier kan niet. Zo komt de koper nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Buis Meubelen
Sluisweg 25
Katwijk aan Zee
071-4012964
www.buismeubelen.com

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer