Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Mooie actie bij Parketshop Katwijk

13 april 2017

De zaken gaan goed bij Parketshop Katwijk. Willem de Vreugd sr., zijn zoon Willem jr. en medewerker Erik hebben het druk. Steeds meer Katwijkers weten de winkel aan het Noordeinde te vinden. Niet zo vreemd: “We houden het graag betaalbaar.”

Neem nou de actie die deze lente en zomer loopt bij Parketshop Katwijk: Laminaat van € 19,95 per vierkante meter, gratis gelegd. “En dan hebben we het over laminaat uit de hoogste klassen hoor”, verzekert Willem. Laminaat is namelijk verdeeld in klassen; van 24 tot 32. “Deze actie betreft laminaat van klasse 30 of hoger.” Het verschil in klasse wordt bepaald door de toplaag. Bij de hogere klassen is die dikker, en daardoor is de vloer slijtvaster. “Eigenlijk beschouwen wij alles onder klasse 30 als 'slaapkamerkwaliteit'”, legt Willem uit. “Dat betekent: prima laminaat, mits het niet te intensief belopen wordt.”

Onderhoud

Naast laminaat kun je bij Parketshop Katwijk terecht voor èlk soort vloer: vloerbedekking, parket, en PVC vloeren. Naast de verkoop van nieuwe vloeren ontfermen Willem en zijn mensen zich ook graag over uw oude vloer: “U kunt bij ons terecht voor het schuren van uw houten vloer, eventueel aangevuld met borstelen.” Door het borstelen van de vloer komt de houtnerf meer naar voren en wordt uw vloer dus mooier. “Wij zijn de enige in de regio die bestaande vloeren kunnen borstelen”, aldus Willem. Is uw vloer al wat verder heen? Ook dan geen nood: “Wij houden ons ook bezig met het restaureren en aanhelen van houten vloeren”, verzekert Willem. En voor wie zèlf graag aan de slag gaat verkoopt Parketshop Katwijk ook alle benodigde onderhoudsmiddelen voor houten vloeren en parket. Niet voor PVC vloeren? “Nee, want die zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Een dweiltje is genoeg.”

Tegen zon en insecten

Naast vloeren verkoopt Parketshop Katwijk ook buiten- en binnenzonwering. Zeker te overwegen nu de dagen weer mooier worden. “Plissé, houten jaloezieën, we hebben het allemaal.” Steeds meer huizen hebben kunststof kozijnen. Speciaal daarvoor heeft Parketshop Katwijk 'Easyklik': “In een kunststof kozijn kun je uiteraard niet boren”, licht Willem toe. “Met Easyklik kun je de  zonwering eenvoudig magnetisch in het kozijn klikken.” Behalve zon hou je in de zomer natuurlijk ook graag de insecten buiten. Daarvoor heeft parketshop Katwijk verschillende horren en hordeuren  beschikbaar. En net als voor de vloeren geldt: alles wordt netjes op maat gemaakt. Willem: “We komen gratis bij u aan huis alles opmeten en u ontvangt een vrijblijvende offerte.” Als de heren eenmaal echt aan de slag gaan, letten ze op de kleinste details en ze rusten niet voor u volledig tevreden bent. “We bellen onze klanten altijd na een paar weken nog eens op om te horen of alles naar wens is.”

Kijk, en daarom hebben de mannen van Parketshop Katwijk het druk.

Parketshop Katwijk
Noordeinde 32
Katwijk ZH
Telefoon: 071-4016263
E-mail: info@parketshopkatwijk.nl
Internet: www.parketshopkatwijk.nl

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer