Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Reddy Keukens: Hele jaar door scherpe nettoprijzen

Oktober Woonmaand!
12 oktober 2016

Een prachtige showroom, met schitterende keukens. Gekwalificeerd personeel, dat de klant helpt met het vinden en ontwerpen van de best mogelijke keuken. Een winkel waar het niet gaat om het verkopen; de keukenwens van de klant staat centraal.

Met zeventig winkels in Europa waarvan 9 in Nederland kan Reddy Keukens met recht een succes genoemd worden. Eigenaar Flip van Hamersveld laat weten, dat zijn winkel de tweede vestiging van Reddy Keukens in ons land was. De winkelformule is een doorslaand succes en de reden hiervoor is eigenlijk heel eenvoudig. Reddy Keukens werkt volgens het principe, dat de wens van de klant centraal staat.. Of het nu wat kleiner en voordeliger moet zijn, of u bent een gepassioneerde hobbykok  'We hebben voor ieder wat wils en voor ieder budget een passende oplossing.' 

Ontwerp

Van Hamersveld legt uit, hoe dat in zijn werk gaat. 'We tekenen het keukenontwerp, samen met de klant. Hierdoor weet men precies wat er in zijn nieuwe keuken komt én hoeveel het gaat kosten. De klant heeft controle over de eigen uitgaven. En als het qua prijs meevalt, kun je de eigen keuken desgewenst nog upgraden.' Reddy Keukens biedt een compleet pakket van alle stijlen, smaken en kleuren voor een brede variatie aan keukens. De Reddy-voordelen zijn in een notendop: 'Direct de beste  nettoprijs, het hele jaar door. We hebben de beste prijsgarantie, maar ook de A-merkgarantie en de Duitse kwaliteitsgarantie.' Dat gecombineerd met de uitgebreide collectie aan kwaliteitskeuzes samen met het uiterst nette prijsbeleid, maakt Reddy Keukens tot één van de populairste winkelformules van Europa. Inmiddels heeft de winkel in Katwijk ook weer een nieuwe, verfrissende uitstraling gekregen en de klanten zijn razend enthousiast.

Trots

Van Hamersveld informeert met gepaste trots: 'Sinds kort verkopen we het degelijke en oeroude Nederlandse apparatuur merk Pelgrim. “Pelgrim is een serieuze speler geworden op het gebied van totale keukenapparatuur in het midden segment, biedt een enorme variatie en is mede daardoor een welkome aanvulling op ons toch al uitgebreide pakket.' Uiteraard kunt u bij Reddy Keukens ook terecht voor losse bestellingen: 'We leveren en regelen alles, variërend van een losse bestekbak tot een complete verbouwing. Hierdoor nemen we de zaken uit handen voor de klant.' Reddy Keukens heeft een topwaardering van 96%, zo blijkt uit de vele reviews bij de “Feedback Company”. Deze maand is het goed om langs te komen, want iedereen die een offerte aanvraagt, krijgt een Oktoberfest bierpakket cadeau!

Bezoek dus: Reddy Keukens, Ambachtsweg 5, 2222 AH Katwijk, T: 071 760 0263, W: www.reddy.nl.

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer