Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Uniek concept om samen te stellen: Mix & Match bij De Keukenhoek

Oktober is Woonmaand!
12 oktober 2016

De Keukenhoek is niet zomaar een specialist in keukens; hier kunnen mensen hun eigen designkeuken uitzoeken. 'Ontzorgen', dat is waar het bij De Keukenhoek om draait. Dankzij de ingenieuze 3D-ontwerpen kunt u van tevoren zien hoe de keuken er in uw huis uit komt te zien.

De Keukenhoek is gevestigd in het pand van Plug Meubelen, op de eerste etage. Michel Bos en Karel de Weger, geven een rondleiding en laten weten: 'Bij ons staan kwaliteit en het ontzorgen van de mensen voorop. Daarom hebben we een partner, die de hele keuken installeert, inclusief kleine verbouwingen. Vanaf het eerste moment dat we de klant zien, tot na het plaatsen van de keuken blijven we kwaliteitsservice leveren'. 

Prijs-kwaliteit

De Keukenhoek koopt haar keukens in onder toezicht van de KGG (de Kwaliteit Garantie Groep) en daardoor is de prijs-kwaliteitverhouding altijd goed. 'De mensen willen de betere keukens, maar wel voor de goede prijs. En dat vertaalt zich in de merken waar we hier de voorkeur aan geven: Küppersbusch, Atag, Pelgrim en Etna.' Uiteraard levert de Keukenhoek desgewenst apparaten van andere merken, maar de consumenten in de zaak willen eigenlijk niets anders. 'Küppersbusch levert designapparatuur, Atag is topklasse, als het gaat om koken en met Pelgrim en Etna kunnen we in alle prijsklassen uitstekende producten aanbieden.'

Uniek concept

Deze maand introduceert De Keukenhoek ook de 'Mix & Match: het is een uniek concept, waarbij de klant zelf de prijs en kwaliteit van de keukens bepaalt. De Weger: 'Alle keukens hebben verschillende uitvoeringen van materialen en werkbladen. Door Mix & Match kunt u uw eigen unieke keuken samenstellen!' Alle onderdelen van iedere keuken zijn in elke gewenste kleur leverbaar; tot de handgrepen aan toe!

Designkleuren

Wie vooruit wil lopen op de trend, doet er goed aan bij De Keukenhoek naar binnen te lopen. Alle nieuwe designkleuren voor 2017 zijn namelijk nu al binnen, net als de nieuwe keukenuitvoeringen. Hierdoor kunt u de keuken van de toekomst al vóór kerst bij u in huis hebben staan. Bovendien kunt u dan gebruik maken van dit unieke aanbod van De Keukenhoek: bij de aankoop van vier Atag apparaten krijgt u een gratis Atag vaatwasser! Desgewenst kunt u dan voor een kleine meerprijs ook voor een luxere versie van deze vaatwasser kiezen.

Voor meer informatie: De Keukenhoek, Ambachtsweg 3, 222AH Katwijk, T: 088 044 5600 en 088 044 5601, W: www.keukenhoek.nl

Meer Home & Living nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer