Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Kooitje Makelaarsdiensten: een unieke formule

Kooitje-makelaars-katwijk
21 juli 2015

Een deskundig team met een passie voor hun vak. Kooitje makelaarsdiensten is in het bezit van een unieke formule. De drie makelaars zijn alle drie zelfstandig ondernemer. “Maar waarom niet samenwerken?”, dacht Ronald Kooitje. “We helpen en versterken elkaar.”

Wie bij Kooitje makelaarsdiensten binnenstapt op de Rijnstraat zal zich gelijk op zijn gemak voelen. Het vriendelijke team bestaat uit makelaars Ronald Kooitje, Miranda Speelman-van der Vlugt, Kees Guijt en binnendienst medewerker Berber Verdoes-van der Geest. Het viertal helpt u graag bij de verkoop van uw huis. “Een huis verkoopt zichzelf”, vertelt Kooitje eerlijk. “Maar er zijn wel manieren om dit proces te versnellen en het zo makkelijk mogelijk voor u te maken.” De makelaars nemen u bij de hand en begeleiden u stapje voor stapje door het verkoopproces. 

Veelzijdig

Kooitje makelaarsdiensten is veelzijdig en kan u ook op andere manieren helpen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis. Een goede onderhandeling bij de aankoop van uw nieuwe huis kan van grote waarde zijn. Want een lagere koopsom is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Daarnaast heeft Kooitje makelaarsdiensten ook een breed netwerk. Wilt u bijvoorbeeld huren of verhuren? Of wilt u uw huis extra goed in de verkoop zetten met behulp van wat styling advies? De makelaars weten bij wie u moet zijn. Door nauwe banden met verschillende bedrijven bent u verzekerd van uitstekende diensten. 

Het viertal heeft al heel wat tevreden klanten achtergelaten. Zo vertelt een klant: “Ik kreeg een zeer goede begeleiding en de makelaar was zeer klantgericht. Men neemt alle tijd voor je en naar al je wensen wordt geluisterd. Een makelaar die zijn werk met vakkundigheid en met alle plezier doet. Dat merk je!”

Voor meer informatie of contactgegevens kunt u naar de website: http://www.kooitjemakelaarsdiensten.nl/contact

Meer Huis & Geld nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer