Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Hoveniersbedrijf Jonker laat Rijnsoever weer opbloeien

29 april 2015

Hoveniersbedrijf Jonker laat Rijnsoever weer opbloeien

Sinds maart wordt er hard gewerkt in Rijnsoever. De wijk wordt flink onder handen genomen. Een lang project dat loopt tot het einde van dit jaar. Aannemers – en Hoveniersbedrijf J. Jonker en Zn. heeft de opdracht gekregen om een deel van Rijnsoever te renoveren en daarmee weer te laten ‘opbloeien’. 

Het familiebedrijf is blij met dit project. “Het is altijd leuk om een dergelijk project van A tot Z te maken. De sterk verouderde beplanting gaat eruit en er komt veel nieuws voor terug.”, vertelt Dirk Jonker. Het familiebedrijf heeft veel ervaring met grote projecten. “Maar de projecten in Katwijk geven toch altijd wat extra’s. In ons bedrijf werken veelal Katwijkers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de Gemeente. We zijn hier allemaal samen opgegroeid en zijn daarom extra gemotiveerd om er iets moois van te maken.”

De komende jaren wordt de openbare ruimte in een groot gedeelte van Rijnsoever opgeknapt. Het werk wordt in fases uitgevoerd. Om overlast te beperken en kosten te besparen worden de civieltechnische werkzaamheden zoveel als mogelijk gecombineerd met de aanleg van het groen. De eerste fase die dit jaar wordt uitgevoerd bevindt zich aan de oostzijde van de Biltlaan. 

“De bewoners reageren heel enthousiast op het project. De renovatiewerkzaamheden zijn zeker niet overbodig, na de bouw in de jaren ’70 is er aan dit deel van Rijnsoever, niet veel meer gedaan. We hebben als bewoners daarnaast veel inspraak gehad en mochten meedenken over de nieuwe inrichting.”

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer