Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Ik hou van Holland dag bij Tuincentrum de Mooij

26 februari 2016

De lente staat voor de deur en de Bollenstreek maakt zich op voor een prachtig voorjaar. Echt lekker Hollands weer, daarom organiseert Tuincentrum de Mooij voor iedereen die van zijn tuin houdt op zaterdag 12 maart een: Ik hou van Holland dag! Bezoekers krijgen de kans om gratis Hollandse dingen te proeven en te beleven.

Nu de eerste bloemen weer tevoorschijn komen, kriebelt het bij veel mensen om de tuin weer aan te pakken. Iedereen die van zijn tuin houdt gaat nu weer volop aan de slag om alles weer netjes en schoon te maken. Ook is het voorjaar het startsein om de tuin wat te veranderen. Dit kunnen kleine dingen zijn of heel groots.  

Diverse Hollandse dingen

Wie aan Holland denkt, denkt dan natuurlijk aan lammetjes, kaas en vis! Die dag is  Hugo v.d. Meij aanwezig waar u Hollandse haring kunt proeven. Ook hebben we voor de kinderen een gratis suikerspin en kunnen ze natuurlijk de lammetjes bewonderen.

Om de lente te vieren wil Tuincentrum de Mooij een echt feest organiseren. “Wij zijn het hele jaar geopend, maar nu het lekkere weer er aan zit te komen, merken wij natuurlijk dat iedereen nog enthousiaster wordt. Een leuk feest leek ons wel op zijn plaats.” Om het feest nog leuker te maken voor de klanten, heeft het tuincentrum de gehele dag het echte Rad van Fortuin zodat u zelf uw korting kan bepalen.

Wie na de eerste Hollandse zonnestralen echt al in zomerse stemming komt, kan zich via onze website opgeven voor de eerste barbecueworkshop op 14 april .

Reserveer de data in uw agenda en/of kijk voor meer informatie op: www.tuincentrumdemooij.nl

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer