Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Paul Kales: Ons team zit boordevol inspiratie om te delen

23 april 2015

We gaan weer naar buiten! Is jouw balkon of terras al klaar voor het grote genieten? Als het aan Paul Kales van Praxis ligt gaan we aan de slag als dat niet zo is. "Wij bij Praxis hebben alles wat daar voor nodig is en adviseren je graag." In het filiaal aan de Keyzerswey 34, op de rand van Katwijk/Noordwijk, vind je een breed aanbod aan tuinspullen en vrolijke accessoires. Alles voor je tuin of terras. Van tuinbeits tot tuinmeubelen. Kales: 'Ook als je een balkon hebt zijn er veel mogelijkheden. Je kunt het bijvoorbeeld vrolijk en groen maken met potten en planten. We hebben inspiratie genoeg."

Kales is een gedreven ondernemer met oog voor een goed product en... met oog voor mensen. Eerder werkte hij bij de Gamma en veel Katwijkers zullen z'n gezicht daarvan nog wel herkennen. Een paar jaar geleden kwamen de eerste gedachten in hem op om een eigen zaak te starten. De Praxis-formule gaf ruimte om te ondernemen vanuit zijn eigen passie en visie. Daarin staan vooral de medewerkers en de klanten centraal. Ook hijzelf ziet zich graag 'gewoon' als een medewerker. Of zoals hijzelf zegt: "Samen vormen we het gezicht van ons bedrijf. Met z'n allen zijn we de Praxis, die zich wil onderscheiden door persoonlijke, deskundige service."

Veel Katwijkers weten de Praxis inmiddels te vinden, maar een beetje extra reclame om alsnog kennis te maken, kan natuurlijk geen kwaad. Zeker nu 'Tuin & Buitenleven' dit voorjaar en deze zomer centraal staat. De Praxis is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en laat u graag delen in het prachtig assortiment kwaliteitsproducten en artikelen. "En degene die uitsluitend een deskundig advies nodig heeft, is ook gewoon welkom", zegt Kales. "Producten en artikelen wisselen elk jaar. Ik hoop dat onze klanten elk keer weer terug willen komen, omdat ze ervaren dat we ze optimaal van dienst zijn. Wij zullen daar in ieder geval alles aan doen. We zitten boordevol inspiratie om te delen. Daarbij geven we dit hele seizoen ook nog eens 20% korting op alle tuinmeubelen. Misschien een extra reden om eens bij ons binnen te stappen. In ieder geval tot ziens!"

Contactgegevens
Kales bouwmarkt b.v (Praxis)
Keyserswey 34
2201 CW Noordwijk
Tel: 071-7600350
www.praxis.nl

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer