Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Praxis genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing

06 januari 2016

Praxis uit Noordwijk is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2016 alweer voor de dertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden.

Erkenning door eigen zakelijke relaties

Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Praxis Noordwijk is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning en bevestigd de juiste keuze van Paul Kales, directeur van Kales Bouwmarkt B.V. en franchisenemer van Praxis Noordwijk, om in de huidige tijd een eigen bouwmarkt te starten. Kwaliteit overwint altijd en Paul en zijn team
laten dat u dagelijks ervaren!

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdag 11 maart 2016 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2016 mag noemen.

Alles over Katwijk biedt diverse rubrieken waarin bedrijven zichzelf voor kunnen stellen en/of leuk nieuws met Katwijk delen. Meedoen? Informeer!

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer