Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Praxis winnaar Sterkste Schakel Verkiezing regio Rijnland

21 maart 2016

Praxis Noordwijk mag zich een jaar lang de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland noemen in de categorie detailhandel met meer dan 10 medewerkers. De sterkste schakel verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen. Praxis Noordwijk mag zich een jaar lang de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland noemen in de categorie detailhandel met meer dan 10 medewerkers.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2016 alweer voor de dertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Praxis Noordwijk is juist daarom bijzonder verguld met de overwinning. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. Paul Kales, directeur van Kales Bouwmarkt en franchisenemer van Praxis Noordwijk is 3 jaar geleden startend ondernemer geworden op zijn 59e jaar. Door het anders te doen dan mensen gewend zijn en ze een reden te geven om naar Praxis Noordwijk te komen, heeft Paul met zijn team de erkenning weten binnen te halen.

De sectoren waarin gestreden zijn: Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdag 11 maart 2016 gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Facebookpagina Praxis Noordwijk

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer