Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Tuincentrum de Mooij geeft inspiratie

06 mei 2015

Gapend en inspiratieloos door een tuincentrum lopen hoeft niet meer. Tuincentrum de Mooij zorgt ervoor dat het winkelen voor groen weer leuk is. De Mooij inspireert en heeft alles voor u in huis. “Ons tuincentrum moet een belevenis bieden.” 

Henkjan de Mooij is vrolijk aan het werk. Het enthousiasme van het personeel is voelbaar. Voor wie het even niet meer weet kan gelijk bij de medewerkers terecht. Er wordt niet alleen vakkundig advies gegeven over het groen maar ook over eventuele accessoires. “Ja, we hebben tegenwoordig alles in de winkel. De mensen zien thuis in tijdschriften een mooi totaalplaatje. Wij willen dit totaalplaatje kunnen aanbieden.” Honderd verschillende winkels afgaan om jouw ideale plaatje te zoeken hoeft dus gelukkig niet meer. Planten, tuinmeubels, bbq’s, kussentjes en andere leuke accessoires? Je vindt het allemaal bij de Mooij.

Vooral de accessoires van Riverdale zijn erg populair. “We hebben hier een speciale hoek voor ingericht.” Henkjan is ook blij met de nieuwe modetrends. We zien vooral veel pastelkleuren. Het grijze verdwijnt nu wel een beetje. Alles ziet er een stuk frisser en gezelliger uit. Volgens de Mooij is het belangrijk om een mooie tuin of planten en bloemen in huis te hebben. “Het zorgt voor een stukje ontspanning. Alles wat groeit en bloeit zorgt voor wat extra sfeer en vrolijkheid.”

Heeft u geen inspiratie nodig en weet u precies wat u wilt? Dan kunt ook via de webshop bestellen. Op de website staat een enorm aanbod voor u klaar. En, u kunt het gewoon laten bezorgen. Ook de speciale BBQ-workshop is via de site te bestellen. Bij deze workshop leert u onder leiding van Gerben v.d. Plas van Keurslagerij de Mooij en medewerkers van Tuincentrum de Mooij de fijne kneepjes van het betere barbecueën. Na de workshop gaat u gezellig met zijn allen tafelen met een wijntje en uiteraard, het zelfbereide vlees. Maar daarvoor wordt u eerst nog aan het werk gezet, want er moet een voor-, hoofd- en nagerecht gemaakt worden.

Op zoek naar een groene belevenis? Het team van Tuincentrum de Mooij heet u van harte welkom!

 

Meer Klus- Dier & Tuin nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer