Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Appartementen Kanaalzicht: 100 procent verkocht bij start bouw

30 juni 2015

Vrijdag 26 juni werd de eerste officiële handeling verricht voor de appartementen Kanaalzicht binnen het project Landwaard. Wethouder Klaas Jan van der Bent sprak de kopers toe en proostte samen met hen op wederom een verrijking van het sterk in ontwikkeling zijnde Rijnsburg.

Na de oplevering van de woningen Kanaalzijde en de in aanbouw zijnde atelierwoningen Waterlelie aan het Oegstgeesterkanaal is het nu de beurt aan de luxe appartementen van Kanaalzicht. Wethouder Van der Bent refereerde in zijn toespraak naar vorig jaar, toen hij de eerste paal mocht slaan voor de gerealiseerde en naastgelegen eengezinswoningen van Waterzijde: ‘Er wordt tegenwoordig sneller gebouwd. Mede door de innovatie in de bouw. En de kwaliteit wordt daardoor ook nog eens beter. Neem dan ook nog eens deze locatie. Dan kunnen we zeggen dat Ouwehand hier naast het kanaal een pareltje bouwt’.    

Peter Ouwehand, directeur van de Ouwehand Bouw Groep, kon aansluitend de woorden van de wethouder beamen en  met veel plezier en trots de aanwezigen meedelen dat bij start bouw Kanaalzicht voor de volle honderd procent is verkocht. De reden daarvoor is volgens Ouwehand een vrij unieke. ‘In een zeer vroeg stadium kwamen de kopers al bij ons aan tafel en gingen we met ze in gesprek. Dit leidde ertoe dat de eerste woningen al werden verkocht nog voordat er iets over in de krant had gestaan. Ook hier vraagt een veranderende markt, om een nieuwe benadering’, aldus Peter Ouwehand.

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer