Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Overeenkomst getekend voor Zeehos Fase 1B

Foto v.l.n.r. : Hans de Cocq van Delwijnen (Het Raamwerk), Arjan van Beelen (Ouwehand), Peter Ouwehand (Ouwehand), Marco de Kievit (Het Raamwerk)
06 juli 2016

Het Raamwerk heeft afgelopen vrijdag de overeenkomst gesloten met Ouwehand Bouw Groep voor Zeehos Fase 1B. Zee, strand en duinen; wonen middenin het mooiste wat Katwijk te bieden heeft. Gesitueerd in de Katwijkse duinen zijn het authentieke centrum, de boulevard en één van de schoonste stranden van Nederland binnen handbereik. Vanuit de appartementen is er zicht op de fraaie natuur, schepen op de Noordzee en de uitgestrekte stranden.

Ouwehand zal in de tweede helft van dit jaar het plan in verkoop nemen onder de naam La Vie en Rose, Natuurlijk Wonen (www.natuurlijkwoneninkatwijk.nl). Ieder appartement heeft een schitterend zicht op de natuurlijke omgeving. Vanaf de begane grond en eerste lagen van het gebouw geniet u van het heuvelachtige duinlandschap met haar bijzondere flora en fauna. De hogere verdiepingen hebben niet alleen zicht over de duinen, maar ook zicht over de Noordzee en het uitgerekte strand alsmede het karakteristieke Katwijk.

La Vie en Rose is gelegen op het Zeehosterrein. Een nieuwe woonwijk in de duinen waarbij het duinlandschap centraal staat. Het hart van de wijk wordt gevormd door een multifunctioneel gebouw. Aangenaam is het dat diverse voorzieningen op steenworp afstand zijn van de appartementengebouwen. Voor recreatie hoeft u ook niet ver van huis. Het uitgerekte strand, waar u ontspannen kunt zonnebaden of actief kunt surfen, ligt aan uw voeten. Gezellige restaurants gelegen aan de boulevard en ook de winkelstraat is op loopafstand. Extra leuk is dat tijdens het zomerseizoen Katwijk nog meer bruist door diverse evenementen, zoals de wekelijkse zomermarkt in het centrum. Mocht u graag even een moment rust wensen, dan kunt u heerlijk wandelen in de duinen of fietsen richting Zandvoort of Scheveningen. Door de centrale ligging in Zuid-Holland, zijn grote steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam eenvoudig per auto of openbaar vervoer bereikbaar.

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer