Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Redershaven fase II: start verkoop 20 mei

12 mei 2016

Op een prachtige plek in hartje Katwijk worden 42 woningen gerealiseerd. Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de verkoop van fase 2 op 20 mei aanstaande gaat starten! Met de diverse typen woningen die allemaal hun eigen uitstraling hebben, zit er zeker een woning bij die aansluit op uw woonwensen.

De woningen in Redershaven vallen op door de aansprekende en gevarieerde architectuur. Dit is al goed te zien in de reeds opgeleverde eerste fase. De stijl uit de eerste fase wordt doorgezet in deze tweede fase. De kadewoningen met een afwisselend gevelbeeld en rijke detaillering zorgen voor de uitstraling en karakter van de vroegere pakhuizen. De unieke Rederswoningen vormen daarbij het middelpunt van het plan. Het dorpse gevoel wordt gecreëerd door de ruime en charmante eengezinswoningen.

Online verkoop

Vanaf 20 mei kunt u op de website onder verkoopinformatie de verkoopdocumenten inzien en downloaden. Op uw gemak kunt u thuis uw voorkeur van de bouwnummer(s) bepalen. Als u een keuze gemaakt heeft dan kunt u het inschrijfformulier downloaden en invullen. Het inschrijfformulier kunt u afgeven bij de makelaar of een scan ervan mailen. Om er zeker van te zijn dat uw formulier in goede orde is ontvangen adviseren wij u om het formulier persoonlijk af te geven bij de makelaar.

Verkoopmakelaars:

Van der Meer Makelaars
Noordeinde 1 te Katwijk
T 071 – 406 20 10

De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij
Rijnsburgerweg 100 te Rijnsburg
T 071 – 405 16 16

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer