Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Start verkoop nieuwbouwproject Landwaard te Rijnsburg

29 april 2016

Vanaf vandaag is een nieuw deelplan in het project Landwaard in verkoop gegaan. Het project omvat tien twee-onder-een-kapwoningen en twaalf eengezinswoningen. Het is gelegen aan de Voorhouterweg in Rijnsburg. Door de centrale ligging is het ideaal wonen. Het gezellige centrum van Rijnsburg is op slechts 5 minuten fietsafstand gelegen. Door de diversiteit in type woningen in dit project, is er voor iedereen wat wils!

De twaalf ruime eengezinswoningen vormen samen een sterke eenheid, maar vallen apart van elkaar ook op door variatie in materiaal- en kleurgebruik in het gevelbeeld. Er zijn diverse typen woningen in verkoop, genaamd Rovere en Elegast. De woningen zijn geprijsd vanaf € 295.000,- v.o.n.

De tien fraaie twee-onder-een-kapwoningen kenmerken zich door de moderne uitstraling met een landelijk accent. Door de afwisseling in kleurgebruik en de toepassing van de luiken op de begane grond hebben de woningen een warme uitstraling. Er zijn twee type genaamd, Kastelein en Troubadour. De woningen zijn geprijsd vanaf € 430.000,-

Verkoopdocumentatie is online beschikbaar via de website. Voor vragen of extra informatie kunt u terecht bij De Leeuw Makelaardij. Uiterste inleverdatum van het inschrijfformulier is dinsdag 17 mei 2016 om 12.00 uur.

Verkoopmakelaar:
De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij
Rijnsburgerweg 100
2231 AG Rijnsburg
T 071 – 405 16 16
E nieuwbouw@deleeuw.nl
www.deleeuw.nl

Meer informatie: www.landwaard-wonen.nl

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer