Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Start verkoop WaterViolier te Rijnsburg

30 november 2015

Maandag 23 november is de verkoop van de 18 atelierwoningen WaterViolier te Rijnsburg gestart. Net als voorgaande bouwprojecten Kanaalzijde en de Waterlelie, is ook de WaterViolier gelegen aan het water van het Oegstgeesterkanaal. Mooi uitzicht is hier dus gegarandeerd! De WaterViolier wordt gerealiseerd door Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie.

De WaterViolier wordt gesitueerd aan de Bankijkerweg, met de diepe tuin georiënteerd op de waterzijde. Bijzonder aan de WaterViolier is de indeling, welke ideaal is voor ondernemers. De bovenste verdieping beschikt namelijk over een volwaardige bedrijfsunit met een professionele uitstraling. Noemenswaardig is ook dat de woningen standaard uitgevoerd worden met zonnepanelen en hierdoor dus een duurzame bijdrage leveren aan de woonomgeving. In totaal beschikken de woningen over circa 150 m2 gebruiksoppervlakte verdeeld over drie verdiepingen, die eventueel naar eigen wens in te delen zijn. Parkeren kan op eigen terrein; hier is ruimte voor twee auto’s.

De woningen zijn geprijsd van € 319.000,- tot € 349.000,- v.o.n. Verkoopdocumentatie kan afgehaald worden bij De Leeuw Makelaardij in Rijnsburg of is online beschikbaar via www.waterviolier-rijnsburg.nl. Uiterste inleverdatum voor het inschrijfformulier is maandag 7 december om 17:00 uur bij De Leeuw Makelaardij, Rijnsburgerweg 100 te Rijnsburg.

Meer informatie: www.waterviolier-rijnsburg.nl

Artist impression: Aan het Oegstgeesterkanaal zorgen de ruime woningen WaterViolier voor een  gevarieerd straatbeeld.

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer