Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Wethouder Van Duijn geeft feestelijk startsein Redershaven

02 juli 2015

Op woensdag 1 juli jongstleden heeft wethouder Willem van Duijn het officiële startsein gegeven voor de bouw van Redershaven aan de Prins Hendrikkade in Katwijk. De wethouder deed dit middels het leggen van een betonplaat op de locatie waar de eengezinswoningen binnen Redershaven gerealiseerd worden.

Speciaal voor de officiële handeling van project Redershaven opende Pakhuis Parlevliet haar deuren. Na het welkomstwoord van Peter Ouwehand, directeur van de Ouwehand Bouw Groep, werden de vele, op ijsjes getrakteerde, aanwezigen verzocht wethouder Willem van Duijn te volgen naar de zonovergoten bouwlocatie.  Nadat Van Duijn als een volleerd kraanmachinist het startsein had gegeven, sprak hij de kopers van Redershaven toe. Hij refereerde met name naar het aanbestedingstraject waarin vooral werd gekeken naar de kwaliteit van het project. ‘Dat juist een lokale projectontwikkelaar deze kwaliteit in het plan kon leveren, was heel mooi meegenomen’, aldus de wethouder.  Peter Ouwehand kon dit beamen en vindt het dan ook de taak van de Ouwehand Bouw Groep om aan deze kwaliteitswensen te voldoen. ‘Maar niet alleen de kwaliteit is doorslaggevend geweest meen ik. Architect Van Maanen heeft goed gekeken naar de omgeving; een ontwerp met een knipoog naar het verleden hier op de kade met de visserij en kuiperijen en naar architect H.J. Jesse (1860-1943) die met name werkzaam was in Katwijk en omstreken.  Al met al wordt hier een geweldige woonbeleving neergezet’, aldus een trotse Peter Ouwehand.

Redershaven behelst kade- en eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Hiervan zijn nog enkele te koop. Meer informatie over deze woningen op www.redershaven.nl

Meer Nieuwbouw in Katwijk e.o. nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer